Ο μητροπολίτης Μόρφου “αποκαλύπτει” το πώς δημιουργούνται οι ομοφυλόφιλοι!

1
12

Ο μητροπολίτης που θα δείτε μας έρχεται από την Κύπρο και όπως φαίνεται δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους δικούς μας Αμβρόσιος, Άνθιμους κ.α.

Πρόκειται για τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, ο οποίος σε πρόσφατη εμφάνιση του αποκάλυψε τι είχε πει ο  Άγιος Γέροντας Πορφύριος (κάτι σαν το Παΐσιο), σχετικά με το πώς δημιουργούνται Ομοφυλόφιλοι!

Σου λέει τώρα ο Πορφύριος, δια στόματος Νέοφυτου, ότι η ευθύνη βαρύνει τους ίδιους τους γονείς, οι οποίοι από τρομακτική άγνοια και έλλειψη πνευματικής ζωής έρχονται σε αφύσικη επαφή κατά την διάρκεια της κύησης συνήθως του εμβρύου, κληροδοτώντας έτσι μια αφύσικη έξη στο παιδί τους, που χωρίς να φταίει, αναζητεί έπειτα στην εφηβεία και αυτό διαφορετικούς δρόμους ικανοποίησης.

Και μη χειρότερα!

 

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μη μου πείτε ότι ο μπαμπάς μου “έπαιρνε” τη μαμά μου από πίσω, γιατί θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο…

Comments are closed.