Η Ευρώπη έχει μακράν τις καλύτερες LGBTI παραλίες γυμνιστών στον κόσμο κι αυτές είναι οι 8 κορυφαίες.

Παραλία Es Cavallet – Ίμπιζα, Ισπανία


Ποιος δεν αγαπά την Ίμπιζα; Είναι ο τόπος του ήλιου και της μουσικής και ίσως, λέμε ίσως, αν βρεθείτε εκεί, θελήσετε να ξεκουραστείτε από το hangover σας στο gay spot Es Cavallet Beach.

Παραλία Lecciona, Τοσκάνη, Ιταλία

Η παραλία Λεκισόνα δεν έχει χρέωση εισόδου είναι μια δωρεάν gay παραλία γυμνιστών στην Τοσκάνη της Ιταλίας, αμμώδης, δημοφιλής και ελεύθερη χωρίς ξαπλώστρες, ομπρέλες, κτλ.

Παραλία Ελιά, Μύκονος

Περίφημη gay παραλία γυμνιστών στο Αιγαίο μας, στη μαγευτική Μύκονο! Η πολύχρωμη σημαία κυματίζει εδώ, ιδανική για να χαλαρώσεις και να αισθανθείς απόλυτη ελευθερία. Λίγο παρακάτω, τόσο μακριά, ώστε να μην ενοχλούνται τα άτομα που κάνουν γυμνισμό, αλλά και τόσο κοντά, ώστε να μπορείς να πεταχτείς αν το θέλεις, βρίσκεις θαλάσσια σπορ κι ένα δημοφιλές εστιατόριο.

Mar Bella, Βαρκελώνη, Ισπανία

Το Mar Bella είναι η δημοφιλής gay παραλία της Βαρκελώνης. Το καταπληκτικό είναι ότι επειδή γίνεται όλο και πιο γνωστή πια, το μείγμα φύλου και ηλικίας γίνεται όλο και πιο ποικίλο. Ένας χρήστης, ο οποίος πήγε στην παραλία με τον σύντροφό του, έγραψε: “Αυτή είναι μια πολύ ωραία παραλία αν θέλετε μια gay παραλία [και] θέλετε να είστε γυμνοί. Καθαρή με φαγητό και ποτά σε κοντινή απόσταση – [και] μπορείτε να περπατήσετε εδώ αν θέλετε.”

Lokrum, Ντουμπρόβνικ, Κροατία

Σε ένα νησί κοντά στην Κροατία, οι παραλίες του Lokrum προσφέρουν όμορφο τοπίο και ιδιωτικότητα για όσα άτομα απολαμβάνουν τον γυμνισμό. Χαλαρή και με παγωμένα νερά.

Studland Beach, Bournemouth, Αγγλία


Η Bournemouth είναι μια όμορφη παραλιακή πόλη στο νότιο τμήμα της Αγγλίας, εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των τουριστών σε όλη τη χώρα. Εκεί υπάρχει μια από τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο, με παραλία Studland. Η περιοχή είναι φιλική προς τα gay άτομα και μαζεύει ένα ποικιλόμορφο μείγμα ανθρώπων.

Παραλία 19 (Praia de Bela Vista), Λισσαβόνα, Πορτογαλία

Η παραλία 19, η οποία είναι επίσης γνωστή ως Praia de Bela Vista, είναι μια από τις καλύτερες gay παραλίες της Πορτογαλίας και είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ευρώπη, ως τμήμα ενός φυσικού καταφυγίου. Η παραλία 19 είναι η gay περιοχή κατά μήκος μιας εκτεταμένης παραλίας γύρω από τις ακτές της Costa da Caparica.

Cap d’Agde, Γαλλία

Ένα ξενοδοχείο αποκαλεί αυτή την παραλία “μέρος του μεγαλύτερου θέρετρου της Ευρώπης και κακόφημο για τα φανταχτερά beach shenanigans.”