Μια εκκλησία στο Μαρούσι φαίνεται να ζήτησε από ανθρώπους που θέλησαν να γίνουν νονοί, να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86, στην οποία υπάρχει «όρος» ότι «δεν έχουν τελέσει πολιτικό γάμο, ούτε έχουν σε ισχύ κάποιο σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, επίσης δεν έχω δηλώσει ότι είμαι ομοφυλόφιλοι».

Η είδηση δημοσιεύτηκε στο aftodioikisi.gr

Αν κι ως περιοδικό δεν έχουμε διασταυρώσει ακόμη την πληροφορία, να πούμε ότι μια τέτοια κίνηση δε θα μας προκαλούσε εντύπωση. Θυμόμαστε εξάλλου το παρακάτω:

Η Ιερά Συνόδος προειδοποιεί: Αν θες να γίνεις παράνυφος ή νονός μην κάνεις σύμφωνο

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δικαίωμά τους είναι να μην θέλουν τους gay στο club τους. Είναι σα να ζητάει ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού να υπογράψεις ότι δεν είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού για να λάβεις μέρος σε μία εκδήλωση του συνδέσμου. Απολύτως λογικό και αναμενόμενο. Το περίεργο είναι να υπάρχουν παναθηναϊκοί που θέλουν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση του ολυμπιακού

    Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι (της εκκλησίας) πληρώνονται από όλο τον ελληνικό λαό (άρα και τους ομοφυλόφιλους). Εγώ προτείνω τους μισθούς τους να τους πληρώνουν μόνο όσοι υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι “δεν έχουν σε ισχύ κάποιο σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, επίσης δεν έχω δηλώσει ότι είμαι ομοφυλόφιλοι».

  2. Ελάτε τώρα. Τι ανάγκη έχουμε εμείς με τον Σύριζα στην εξουσία…
    Και για να σοβαρευτούμε. Μη μεγαλοποιείτε τα ασήμαντα πράγματα. Ασχοληθείτε και με την πείνα που μαστίζει τους Έλληνες αλλά και όσους μαζέψαμε στα “στρατόπεδα συγκέντρωσης” των δυστυχισμένων προσφύγων. Ο κόσμος πεινάει, ρεεεε! Ασχοληθείτε με τα πραγματικά μας προβλήματα.

Comments are closed.