Ελένη Φουρέιρα: Σύντομα θα παντρέψω ένα gay ζευγάρι φίλων μου στο εξωτερικό

12/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Για το σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα στα gay ζευγάρια, αλλά και τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή μίλησε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Λατρεύω τους gay και βλέπω υπέροχη την κίνηση με το σύμφωνο συμβίωσης», είπε αρχικά η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας ότι σε λίγο καιρό θα γίνει η κουμπάρα ενός gay ζευγαριού: «Σε λίγες μέρες θα μπούμε στο 2014 και το πώς ευχαριστιέται ο καθένας είναι καθαρά δικό του θέμα. Γιατί δηλαδή να μην μπορεί να επισφραγίσει ένας άνθρωπος αυτό που νιώθει στην καρδιά και στην ψυχή του. Έπρεπε από καιρό να έχει συμβεί αυτό. Και δεν σας κρύβω ότι σε λίγο καιρό θα παντρέψω η ίδια ένα gay ζευγάρι φίλων μου στο εξωτερικό και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

Όσο για τις δηλώσεις του λαϊκού τραγουδιστή και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από τη συνεργασία τους; «Ο καθένας έχει την άποψή του. Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν. Προσωπικά βλέπω πολύ καλά τι γίνεται, όμως ποτέ δε θα πάρω θέση σε ένα πολιτικό θέμα. Σίγουρα η Δέσποινα είχε τους λόγους της που το έκανε. Και είναι απόλυτα σεβαστοί και κατανοητοί από εμένα. Έχω βιώσει απόλυτα τον ρατσισμό και εφόσον έτσι ένιωσε είμαι μαζί της», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα στο Hello!.

πηγή




Δες και αυτό!