Ήθελε να σκοτώσει την αδερφή του επειδή ήταν gay

27/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Ένας 46χρονος άνδρας συνελήφθη την ημέρα των Χριστουγέννων, επειδή απείλησε να σκοτώσει την ομοφυλόφιλη αδερφή του.

Ο λόγος για τον Gordon Bissonnete, από το Plainville του Connecticut, ο οποίος απείλησε να σκοτώσει την αδερφή του Corinne, αν η ίδια επισκεπτόταν τον ίδιο και την υπόλοιπη οικογένεια.

Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα τους Clelie, όταν κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της.

Μαζί της και ο άλλος της γιος, Brian, ο οποίος παρουσίασε 8 μαγνητοφωνημένα μηνύματα του Gordon. Τα μηνύματα αυτά αποκάλυπταν, μεταξύ άλλων, την πρόθεση του 46χρονου, να εκτελέσει την αδερφή του, αν την έβλεπε τα Χριστούγεννα.

«Αν η γαμημένη ασχοληθεί με το παιδί μου ξανά, θα την εκτελέσω ο ίδιος…»

«Αν η Corinne μου εναντιωθεί θα δει σφαίρες να πετάνε. Δεν μπορεί να μου μιλήσει. Θέλω να την εκτελέσω. Θα σκοτώσω μια ομοφυλόφιλη…»

«Θα φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι και των δύο. Αν κάνει και την κόρη μου gay, θα τις σκοτώσω και τις δύο. Θα τινάξω τα μυαλά τους στον αέρα…»

Σε κάποια από αυτά τα μηνύματα, ο Gordon φαίνεται να ζητά την βοήθεια του αδερφού του για να καταστρέψει τα Χριστούγεννα της αδερφής του, προσθέτοντας ότι είναι σε πόλεμο με την οικογένεια της γυναίκας της Corinne.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι άφησε αυτά τα μηνύματα, αλλά υποστήριξε ότι δε θυμάται ακριβώς τι είπε μιας και ήταν μεθυσμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, εξήγησε επίσης ότι είχε σκοπό να πετάξει μια βόμβα καπνού στο σπίτι, όταν η αδερφή του με τη σύζυγο της βρίσκονταν μέσα, για να τρομάξουν νομίζοντας ότι πρόκειται για πυροβολισμό.

Ο Gordon Bissonnete κατηγορείται για εκφοβισμό δευτέρου βαθμού, απειλή και παρενόχληση. Του επιβλήθηκαν παράλληλα περιοριστικά μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία των μελών της οικογένειας.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!