«Ο Macklemore και ο Frank Ocean χρησιμοποιούν τους gay για να γίνουν γνωστοί»

03/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Τους διάσημους αστέρες της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας Macklemore και Frank Ocean, έχουν βάλει στο μάτι δύο ράπερ, κατηγορώντας τους ότι εκμεταλλεύονται την gay κουλτούρα για να γίνουν πιο δημοφιλείς.

Πρόκειται για τους Rugged Man και Lord Jamar, οι οποίοι μίλησαν στο VladTV, υποστηρίζοντας ότι πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τα θέματα των gay προς όφελος τους, μιας και τον τελευταίο καιρό απασχολούν πολύ έντονα την κοινωνία των ΗΠΑ.

Πριν από λίγο καιρό ο Macklemore κυκλοφόρησε το τραγούδι «Same Love», το οποίο καταπιάνεται με το θέμα των ομοφυλοφιλικών γάμων. Ο Frank Ocean αποκάλυψε ότι είναι bisexual δηλώνοντας ότι ο πρώτος του έρωτας ήταν με ένα άντρα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Rugged Man δήλωσε: «Χρησιμοποιούν αυτή τη δημοφιλή πολιτική ατζέντα για να πάνε τις καριέρες τους μπροστά.

«Franky Ocean, εντάξει, βγήκες από την ντουλάπα μια εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ σου».

Ο Lord Jamar το τράβηξε λίγο παραπάνω, υποστηρίζοντας ότι το να είσαι gay δεν ταιριάζει με την hip-hop και ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται στους λευκούς ράπερ να δηλώνουν αυτές τους τις απόψεις. Πιστεύει όμως, ότι η ραπ μουσική είναι gay friendly.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!