Η Αυστραλιανή τενίστρια Casey Dellacqua μίλησε ανοικτά για την σεξουαλικότητα της σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, αποκαλύπτοντας ότι είναι gay και ότι αυτή και η σύντροφος της «καλωσόρισαν» την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, πριν από μερικές εβδομάδες

 «Νομίζω ότι όλοι ξέρετε ότι είμαι αρκετά φυσιολογική. Ολόκληρη η ζωή μου είναι η οικογένεια και αποτελεί μια συναρπαστική στιγμή για εμένα», δήλωσε η Dellacqua.

Οι θαυμαστές της πάντως έμειναν έκπληκτοι τόσο από τη δήλωση της όσο και με τον τρόπο που επέλεξε να το πει, μιας και η ίδια δεν είχε απασχολήσει ποτέ για την προσωπική της ζωή, ούτε είχε κάνει ποτέ μια σχετική δήλωση.

Έχοντας τελειώσει με το US open και απέχοντας από το διαγωνισμό του Wimbledon, η Dellacqua δήλωσε «Ήρθε ο καιρός να βρίσκομαι στο σπίτι μου και να είμαι με την οικογένεια μου».

Η 28χρονη αθλήτρια σημείωσε όμως, ότι αρκετές αθλήτριες βγαίνουν σε περιοδεία με τα παιδιά τους, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι βλέπεις ελάχιστες μαμάδες στους διεθνείς διαγωνισμούς. «Βλέπεις πολλούς αθλητές να είναι με την οικογένεια τους κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!