Δικογραφία σχηματίζεται εις βάρος των τριών βουλευτών της Χ.Α., που επικεφαλής ομάδας χρυσαυγιτών, επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές σε δύο πανηγύρια στο Μεσολόγγι και στη Ραφήνα. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ήταν αυτός που, μετά τα επεισόδια, ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να ληφθούν όλα τα μέτρα κατά των τριών βουλευτών της Χ.Α., Γερμενή (ο γνωστός «Καιάδας»), Ηλιόπουλου και Μπαρμπαρούση, που συμμετείχαν στα επεισόδια. Ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι, οι βουλευτές διαπράττουν το αδίκημα της αντιποίησης της Αρχής και της απρόκλητης φθοράς. Ο υπουργός ζήτησε να μη γίνει καμία εξαίρεση λόγω της βουλευτικής τους ιδιότητας και να τηρηθεί πιστά ό,τι προβλέπεται από το νόμο.

Για τη Χ.Α., όλα ήταν νόμιμα. Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις και ό,τι είδαμε στα video που κυκλοφόρησαν, ο σχηματισμός του κ. Μιχαλολιάκου θεωρεί πως «είναι έλεγχοι τους οποίους έχουν δικαίωμα να κάνουν οι Έλληνες πολίτες».

πηγή: LIFO

Επιτέλους πια!

Χαρακτηριστική ακόμη δράση του Σαββατοκύριακου η απειλές της ΧΑ κατά της Νατάσσας Μποφίλιου, με αναφορές φυσικά και στην κοινότητά μας (σιγά μη λείπαμε), αλλά ευτυχώς η συναυλία στον Αυλώνα Αττικής κύλησε ομαλά.