Κέρδισε τις κρέμες Glute me Up και Breast me Up από την Lavish Care

25/07/2016

Το περιοδικό antivirus σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία Lavish Care διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με δώρο τρεις κρέμες Glute me Up και μία κρέμα Breast me Up για να αποκτήσετε τους γλουτούς και το στήθος που πάντα ονειρευόσασταν με φυσικό τρόπο. Οι κρέμες είναι ιδανικές για χρήση από άντρες και γυναίκες και περιέχουν 93% φυσικά συστατικά, με κλινικά αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν την ασφαλή αύξηση των γλουτών και του στήθους 8% μόνο σε 56 ημέρες.

Όροι Διαγωνισμού: Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό ξεκινάνε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 και δυνατότητα συμμετοχής έχουν έως τη Δευτέρα 08 Αυγούστου 2016 στις 12:00. Οι πέντε τυχεροί νικητές που θα κερδίσουν, θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα στις 18:00 μετά από κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του περιοδικού antivirus και το δώρο μπορούν να το παραλάβουν από τα γραφεία του περιοδικού ή να τους το στείλουμε ταχυδρομικά (εντός Ελλάδας) στη διεύθυνση που θα μας υποδείξουν. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα συμμετοχής.”

Λίγα λόγια για τις κρέμες 

Lavish Glute me UpGlute me UpΗ αυξητική κρέμα γλουτών Lavish Glute me Up  είναι μία καινοτόμα θαυματουργή κρέμα που ενισχύει τον όγκο και το σχήμα των γλουτών. Χρησιμοποιεί απόλυτα φυσικά δραστικά συστατικά για να ενεργοποιήσει τη μοναδική δράση συμπληρωματικής δημιουργίας λιποκυττάρων. Αποτελεί ένα απόλυτα ασφαλή και ανώδυνο τρόπο για να αποκτήσετε τις φυσικές καμπύλες που ονειρεύεστε. Ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες και γυναίκες.  Διάβασε περισσότερα εδώ.

Lavish Breast me UpBreast me UpΟι γυναίκες θεωρούν το στήθος ως ένα μέσο αποπλάνησης, που ενισχύει την αυτοπεποίθηση τους. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες αναζητούν τη λύση σε μία πλαστική χειρουργική επέμβαση. Αυτός ο τρόπος είναι ακριβός και απαιτεί μακρά περίοδο αποκατάστασης. Τώρα υπάρχει μία ασφαλέστερη και αποδοτικότερη μέθοδος για να αυξήσετε το στήθος γρήγορα και φυσικά, που ακούει στο όνομα Lavish Breast me Up . Διάβασε περισσότερα εδώ.

Lavish Care: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων Lavish Care www.lavishcare.eu, την σελίδα στο Facebook Lavish Care και να επικοινωνήσετε στο [email protected] και στο τηλ: 2310 466 994.

men

 




Δες και αυτό!