Glute me Up: Η κρέμα που θα κάνει τους γλουτούς σας να στέκονται “περήφανα”

15/07/2016

Αν ανήκεις και εσύ σ΄αυτούς που ονειρεύονται “πλούσιους” και σφριγηλούς γλουτούς (βλέπε Ρονάλντο), αλλά κουράζεσαι μόνο και με την ιδέα του πως θα τους αποκτήσεις, είσαι ο άνθρωπός μας. Ήρθε πλέον και στην Ελλάδα, η νέα τάση που έχει κατακτήσει όλη τη διεθνή σόουμπιζ και σε κάνει να παίζεις στην ομάδα των “bubble butts”.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική αυξητική κρέμα γλουτών Lavish Glute me Up με 93% φυσικά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες και άνδρες, η οποία κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει τον όγκο των γλουτών έως και 8% σε διάστημα μόλις 56 ημερών!

Πώς λειτουργεί;

Η Lavish Glute me Up λειτουργεί με απόλυτα ασφαλή, φυσικό και ανώδυνο τρόπο χάρη στη συνέργεια των φυσικών συστατικών της. Τα φυσικά συστατικά της Lavish Glute me Up δρουν ταυτόχρονα, προσφέροντας καινοτόμα αποτελέσματα σε 4 διαστάσεις: αυξάνουν τον όγκο των γλουτών, σμιλεύουν την επιφάνεια τους, τους συσφίγγουν χάρη στην άμεση ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου και τους ανορθώνουν από τις πρώτες μέρες εφαρμογής.

men

Με βασικό συστατικό της, τη μη ορμονική ουσία Volufiline, η αυξητική κρέμα γλουτών Lavish Glute me Up ενεργοποιεί τον πολλαπλασιασμό και την αποθήκευση νέων λιποκυττάρων. Το Volufiline αποτελεί μια δραστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα και προκύπτει από το φυτικό εκχύλισμα σαρσαπογενίνης. Η σαρσαπογενίνη αλληλεπιδρά με τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί τον μηχανισμό διαίρεσης και αναπαραγωγής τους. Ως αποτέλεσμα, όταν εφαρμοστεί στο δέρμα αυξάνει τον όγκο της συγκεκριμένης περιοχής του σώματος και ενεργοποιεί την παραγωγή λιποκυττάρων.

Πώς χρησιμοποιείται η αυξητική κρέμα γλουτών Lavish Glute me Up;

Αρκεί να εφαρμόσετε μία ποσότητα κρέμας Lavish Glute me Up, που αντιστοιχεί στο μέγεθος ενός κέρματος, στην περιοχή των γλουτών κάνοντας ταυτόχρονα μασάζ με κυκλικές κινήσεις 20’’-30’’, δύο φορές την ημέρα (πρωί-βράδυ).

Από που μπορείτε να την προμηθευτείτε και πόσο κοστίζει;

Μπορείτε να βρείτε την αυξητική κρέμα γλουτών Lavish Glute me Up στην επίσημη ιστοσελίδα της Lavish Care www.lavishcare.eu και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Η τιμή της διαμορφώνεται από 29,90 € στα 24,90 € για λίγες ακόμα ημέρες.

[infobox maintitle=”Glute me Up” subtitle=”Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων Lavish Care στο www.lavishcare.eu, τη σελίδα στο Facebook Lavish Care ή να επικοινωνήσετε στο [email protected] και στο τηλέφωνο 2310 466 994.” bg=”purple” color=”black” opacity=”off” space=”30″ link=”no link”]




Δες και αυτό!