Jessie J: «Δεν είμαι πια bisexual»

08/04/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Jessie_J_7Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια αναθεώρησε τις σεξουαλικές προτιμήσεις, αφού όπως δήλωσε και στο twitter, κατέληξε πως δεν είναι bisexual και ότι η όλη ιστορία ήταν μια φάση. Μίλησε επίσης, για την πίεση που δέχθηκε σχετικά με τη σεξουαλικότητά της.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Θυμάσαι αυτό που είχες δοκιμάσει/κάνει εκείνη την ημέρα; Τη φάση που περνούσες; Αυτό δεν είσαι ΕΣΥ πια;! Και κοιτάς πίσω και σκέφτεσαι -ουάου -πόσο έχεις αλλάξει.»

«Κάτι για το οποίο δεν μιλούσες ποτέ ή δε θες να μιλάς πια. Γιατί έχεις προχωρήσει; Γιατί ήταν απλά ένα κομμάτι του ότι μεγαλώνεις; Ανακαλύπτοντας τον εαυτό σου και ψάχνοντας το τι σ΄αρέσει και τι όχι…. Θυμάσαι;»

«Έχω αισθανθεί πίεση από τότε που το να είσαι διάσημος σημαίνει να είσαι για κάποιους αυτό που θέλουν να είσαι. Το έμαθα με το δύσκολο τρόπο. Είναι πάρα πολύ…!»

«Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν. Όπως θα έπρεπε. Και εγώ έχω αλλάξει και μεγαλώσει ΑΡΚΕΤΑ, και αυτό επιτρέπεται. Και αισθάνομαι άνετα μέσα στο ίδιο μου το ‘δέρμα΄, περισσότερο από ποτέ. Όλοι μας βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι και αρνούμαι να εγκλωβίζομαι και κρίνομαι από το πώς ένιωσα μια φορά!»

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!