Τζέιντεν Σμιθ: “Αν θέλω να βάλω φόρεμα, θα το κάνω”

28/03/2018
από

Ο 19χρονος ηθοποιός από το Μαλιμπού Τζέιντεν Σμιθ, ο γιος της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και του Γουίλ Σμιθ εμφανίστηκε με φόρεμα και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε όλους εκείνους που το σχολίασαν αρνητικά.

Οι gender-fluid επιλογές του Τζέιντεν Σμιθ είναι γνωστές στον χώρο. Από τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, το στυλ του, η προσωπικότητά του κι η στάση του αποτελούν δηλώσεις σχετικά με τα στερεότυπα ως φύλων.

Έτσι, με ένα άμεσο και σαφές μήνυμα στο twitter απάντησε στους επικριτές του, που τον κατηγόρησαν για την εμφάνισή του με φόρεμα:

Αν θέλω να βάλω ένα φόρεμα, θα το κάνω, και αυτό θα γίνει η αρχή για ένα νέο κύμα…

Ήδη από τον Ιανουάριο του 2016 ο Σμιθ είχε φορέσει ένα φόρεμα για τις ανάγκες φωτογράφισης στην Vogue Korea. Τότε είχε πει: “Δε βλέπω αντρικά και γυναικεία ρούχα. Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι είναι κάπως μπερδεμένοι σχετικά με τις έμφυλες νόρμες. Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι δεν τα καταλαβαίνουν. Δε λέω ότι εγώ το καταλαβαίνω, απλά λέω ότι ποτέ δεν είδα καμία διάκριση.

Ο Γουίλ Σμιθ είναι οκ μ’ αυτό και μάλιστα έχει δηλώσει: “Ως γονιός, αν είναι μία βελανιδιά, θέλω να μεγαλώσει ως βελανιδιά. Δεν πρόκειται να το πιέσω για να είναι μηλιά.” 
Δες και αυτό!