Πήγε στον χορό του σχολείο του με ένα υπέροχο φόρεμα και έγινε viral

12/07/2022
από
Ένας 16χρονος μαθητής στο Ηνωμένο Βασίλειο έγινε viral στο διαδίκτυο, όταν ανέβηκαν οι φωτογραφίες από την μια εμφάνιση του στον χορό του σχολείου.

Η περήφανη μαμά του, Nina Green, δημοσίευσε τις φωτογραφίες του γιου της Korben στο Twitter της, λέγοντας: «Σε ηλικία 12 ετών, ο γιος μου ανακοίνωσε ότι ήθελε να πάει στον χορό του σχολείου με φόρεμα. Τέσσερα χρόνια αργότερα το καταφέραμε. Είμαι τόσο απίστευτα υπερήφανη για αυτόν που ήταν πιστός στον εαυτό του και η υποδοχή που είχε από όλο το σχολείο του ήταν απίστευτη».

Ο Κόρμπεν πηγαίνει στο Archbishop Sancrof Λύκειο στο Χάρλεστον του Νόρφολκ. Όταν εμφανίστηκε με φίλους για τον χορό, οι συμμμαθητές του έκαναν άρχισαν να τον χειροκροτούν.

Μιλώντας στο BBC, η μαμά του ανέφερε: «Μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, όλοι τον επευφημούσαν και εγώ έκλαιγα, μερικοί από τους δασκάλους έκλαιγαν, γιατί ήταν αυτός που ήθελε να γίνει», είπε.

«Όλοι τον υποστήριξαν πολύ και η παρέα του ήταν απίστευτη».

Μεταξύ αυτών που κοινοποίησαν το tweet ήταν η κριτής του Drag Race, Michelle Visage, η οποία συνεχάρη τη Nina. «Είσαι μια καταπληκτική μαμά και το παιδί σου είναι αστέρι», της έγραψε.

Ο Κόρμπεν είχε ήδη τη δική του ντραγκ περσόνα, με το όνομα Miss Frou Frou. Όπως δήλωσε η μητέρα του εμπνεύστηκε από έναν ήρωά του: τον Μπίλι Πόρτερ.

 

 
Δες και αυτό!