Τον σύντροφό του, παντρεύτηκε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπέτελ, ο οποίος είναι από του πρώτους ομοφυλόφιλους του Δουκάτου που σπεύδουν να «εκμεταλλευτούν» , το νόμο που πέρασε το 2014 και αναγνωρίζει το δικαίωμα γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Μπετέλ, 42 ετών είναι ο πρώτος ηγέτης κράτους μέλους της ΕΕ ο οποίος παντρεύεται άτομο του ιδίου φύλου και ο δεύτερος παγκοσμίως. Τον πρόλαβε πριν από πέντε χρόνια η Γιοχάνα Σιγκουρνταρντότιρ, η οποία είχε γίνει η πρώτη ενεργεία πρωθυπουργός χώρας η οποία έκανε και επίσημα σύντροφό της, άτομο επίσης του ιδίου φύλου.

Ο Μπετέλ, είναι δικηγόρος και πρώην δήμαρχος της πρωτεύουσας του Λουξεμβούργου και ο σύντροφός του Γ. Ντέστενεϊ, αρχιτέκτονας. Οι δύο άνδρες παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του Λουξεμβούργου, παρουσία του πρωθυπουργού του Βελγίου.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!