Το πρώτο gay εθιμοτυπικό φιλί του αμερικανικού ναυτικού

11/02/2015

navy same sex kissO Thomas Sawicki, μέλος του αμερικανικού ναυτικού, αντάλλαξε με τον σύντροφο του (Shawn Brier) το παραδοσιακό φιλί που δίνεται από κάποιο ζευγάρι, όταν κάποιο πολεμικό πλοίο ή υποβρύχιο επιστρέφει στη βάση του.

Συγκεκριμένα, το υποβρύχιο επέστρεψε στη Ναυτική Βάση του Σαν Φρανσίσκο τη Δευτέρα το απόγευμα, μετά από μια αποστολή επτά μηνών στο Νότιο Ειρηνικό.

Πρόκειται για το πρώτο gay ζευγάρι που επιλέγεται για το εθιμοτυπικό αυτό φιλί!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!