Το Pornhub ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες και τους παρουσιαστές των φετινών βραβείων

18/11/2020
από

Ήρθε και πάλι αυτή η στιγμή. Οι υποψηφιότητες για τα ετήσια Βραβεία Pornhub ανακοινώθηκαν.

Τα Pornhub Awards είναι τα μοναδικά -πορνογραφικά- βραβεία που βασίζονται αποκλειστικά σε δεδομένα. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί αλγόριθμους για την παρακολούθηση αναζητήσεων και προβολών.

Η φετινή απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου και θα είναι ψηφιακή λόγω της πανδημίας. Η εκπομπή θα προβληθεί ζωντανά, ώστε οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο να μπορούν να την παρακολουθήσουν και να την απολαύσουν.

Οι προσκεκλημένοι παρουσιαστές και ερμηνευτές περιλαμβάνουν τους θρυλικούς σκηνοθέτες John Waters, Violet Chachki, Jordan Firstman, TOMMY CASH, Leah McSweeney, City Girls, Dee Nasty και Ozuna.

Τζον Γουότερς
John Waters

Ο Waters νιώθει περήφανος που συμμετέχει. «Λίγη καλή βρωμιά είναι αυτό που όλοι χρειαζόμαστε για να μείνουμε σπίτι και να είμαστε σεξουαλικά ασφαλείς και κοινωνικά απομακρυσμένοι σε αυτήν την άσεμνη πανδημία», δήλωσε ο Waters. «Η απονομή βραβείου Pornhub μου φαίνεται σαν ένα καθήκον που πρέπει να φέρω εις πέρας».

Και σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία κατηγοριών. Ανάμεσα σ΄αυτές έχουν ξεχωρίσει οι κατηγορίες για “queer & trans ταλέντο”.

Στην κατηγορία των πιο δημοφιλών τρανς περφόρμερ, συναντάμε ονόματα όπως αυτά των Natassia Dreams , Chanel Santini, Bailey Jay, Natalie Mars, Domino Presley, Daisy Taylor και Aubrey Kate.

Natassia Dreams

Στην κατηγορία του πιο διάσημου γκέι άνδρα περφόρμερ συναντάμε τους Rocco Steele, Diego Sans, Austin Young, Max Konnor και Austin Wolf.

Diego Sans

Στην κατηγορία Top Lesbian Performer είναι υποψήφιες η Jenna Sativa, η Darcie Dolce, η Lilly El, η Vanessa Veracruz και η Scarlit Scandal.

Jenna Sativa

Υπάρχουν επίσης κατηγορίες όπως αυτή για τον Top Daddy (Cutler X, Max Konnor κ.α.), καθώς και για τον Top Twink Performer (Joey Mills, Johnny Rapid και Adam Awbride).

Joey Mills

Οι ΛΟΑΤ+ ερμηνευτές δεν είναι μόνο υποψήφιοι σε αυτές τις κατηγορίες αλλά και στις γενικές.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες εδώ.
Δες και αυτό!