Ο John K είναι dj και παραγωγός από τη Βαρκελώνη και επισκέπτεται την Αθήνα τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, για να μας χαρίσει λίγη από τη μουσική του στο ‘The apartment’ club.  Του αρέσει να παίζει ανεβαστική progressive με επιρροές από tribal, πάντα με το δικό του ύφος. Έχει φτιάξει πολλά δικά του κομμάτια, ρεμίξ και mash-ups και η μουσική του παίζεται σε πολλά clubs στον κόσμο και μεγάλοι djs αναγνωρίζουν τη δουλειά του.

https://soundcloud.com/john-ksound/ultra-nat-free-john-k-rework

Συνέντευξη: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

DJ John K.Λοιπόν John είναι η πρώτη σου φορά στην Ελλάδα και τι έχεις ακούσει για την πόλη μας;

John K: Πρώτη φορά επισκέπτομαι αυτή την υπέροχη πόλη. Έχω ακούσει πολλά από άλλους djs που την έχουν επισκεφτεί και χαίρομαι που έρχομαι τώρα ως μέλος του διεθνούς team των djs.

Πότε ξεκίνησες να παίζεις μουσική;

John K: Αγαπούσα τη μουσική από μικρός. Μίξαρα ήχους και μουσική στον υπολογιστή μου μέχρι τα 15 μου που οι γονείς μου φέραν τον πρώτο μου μίκτη και αργότερα τα πρώτα μου cd players.

Τι είναι αυτό που σε κάνει να ευχαριστιέσαι όταν παίζεις σε ένα club και ξεχνάς όποιο κόπο έχει η δουλειά;

John K: Όταν κοιτάζω τον κόσμο και νιώθω να μας ενώνει η μουσική, να τους βλέπω να χορεύουν και να μου ζητούν κι άλλη μουσική. Η ενέργειά τους. Αυτό με κάνει να θέλω να παιζω μουσική!

Ποια είναι η αγαπημένη σου πόλη & club από όπου έπαιξες μέχρι τώρα;

John K: Μέχρι τώρα είναι το ‘PROFILE’ στο Δουβλίνο. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη θετικά και το συνιστώ και σε άλλους να το επισκεφτούν.

Παίζεις τη Δευτέρα 24/03 στην Αθήνα, σε ένα club που φέρνει διεθνείς djs και χαίρει εκτίμησης μιας και άλλαξε το επίπεδο του αθηναικού nightlife. Πώς νιώθεις γι αυτό;

John K: Είναι τιμή μου που με κάλεσαν να παίξω στο club αυτό. Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτό και νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνω την Αθήνα να χορέψει στους ρυθμούς μου!

Ελπίζουμε να σου αρέσει η πόλη μας και να περάσεις καλά στο ‘The apartment’ την Δευτέρα αλλά και το ελληνικό κοινό να σε γεμίσει ενέργεια!       

John K: Ευχαριστώ που τα είπαμε! Σας εγγυώμαι πως δε θα σας απογοητεύσω. Θα τα πούμε στο dancefloor!

DJ John K