Το Mega Κύπρου “λογοκρίνει” την Εθνική Ελλάδος

09/03/2015

393020153-0.lifestyle3747Σκηνές από την τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Εθνική Ελλάδος” φαίνεται πως έκοψε το Mega Κύπρου.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του entertv.gr υποστηρίζει ότι Κύπριοι τηλεθεατές παραπονέθηκαν πως το κανάλι έκοψε πολλές σκηνές από τα τελευταία επεισόδια, οι οποίες θεωρήθηκαν ως τολμηρές. Μια από αυτές και η ομοφοβική επίθεση που δέχεται ο προπονητής της σειράς, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως υπάρχει πιθανότητα να κοπούν κι άλλες σκηνές, σε μελλοντικά επεισόδια. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποκαλύπτει, επίσης, πως ο δημιουργός της σειράς Γιώργος Καπουτζίδης, έχει ήδη ενημερωθεί για το θέμα.

H όμαδας Accept – Cyprus LGBT έχει ήδη προβεί σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κανάλι Mega αναφορικά με το θέμα λογοκρισίας συγκεκριμένης σκηνής στην οποία παρουσιάζεται ξεκάθαρος ομοφοβικός εκφοβισμός.

“Το κανάλι μας ανέφερε ότι το θέμα διερευνάται εσωτερικά και ότι θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση εκ μέρους του εντός της ημέρας…”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!