Το Ισλαμικό Κράτος παραβλέπει τις “gay συνευρέσεις” των τζιχαντιστών

08/11/2015

Ιερό πόλεμο έχει κηρύξει το Ισλαμικό Κράτος ενάντια στους gay άνδρες με τις δημόσιες εκτελέσεις τους να έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα. Ένας πόλεμος όμως που φαίνεται να μην αγγίζει τους ξένους εθελοντές τζιχαντιστές,

Συγκεκριμένα, όσο η κατάσταση στη Συρία «δυσκολεύει», το Ισλαμικό Κράτος έχει αρχίσει και προσφέρει μεγάλα ποσά ως αμοιβές στους ξένους εθελοντές τζιχαντιστές, φροντίζοντας παράλληλα να τους έχει ικανοποιημένους σεξουαλικά κάνοντας τα στραβά μάτια σε ομοφυλοφιλικές συνευρέσεις τους.

Επίσης, κυκλοφορεί πλέον άφθονη κοκαΐνη με τους τζιχαντιστές να κάνουν χρήση δίχως μέτρο και πολλοί από αυτούς θέλουν όλο και περισσότερη.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!