Ένα βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό δύο gay ανδρών από τη Νιγηρία, αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο, καταγράφοντας αποτροπιαστικές στιγμές ωμής βίας.

Το συγκεκριμένο βιντεάκι – μόλις δυόμισι λεπτών- ξεκινά με την εικόνα ενός πλήθους να στέκεται πάνω από τα ημίγυμνα και χτυπημένα σώματα των δύο άτυχων ανδρών .

Στην συνέχεια ακολουθούν φρικιαστικές στιγμές, μιας και παρακολουθούμε τον ένα από τους δύο άνδρες να δέχεται ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα αυτό να ανοίγει να στα δύο. Ο άγριος ξυλοδαρμός με ξύλινες πλάκες συνεχίζεται με αποτέλεσμα τα θύματα να οδηγούνται στο θάνατο.

Αν και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ο θάνατος τους, μέσα από αυτή την καταγραφή, τα σώματα τους έχουν σταματήσει να κινούνται ενώ τα χτυπήματα που έχουν δεχθεί είναι θανατηφόρα.

Η αστυνομία όπως και κάποιες θρησκευτικές φιγούρες φαίνεται να παρευρίσκονται στο όλο σκηνικό, χωρίς όμως να καταβάλλουν οποιαδήποτε προσπάθεια να βοηθήσουν τα θύματα.

Σύμφωνα με την περιγραφή που συνοδεύει στο βίντεο και είναι γραμμένη στα σουαχίλι, το περιστατικό αυτό εξελίχθηκε στη Νιγηρία.

Το πλήθος φαίνεται να φωνάζει κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού τις λέξεις «Homo» και «Αbnormal».

Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Kaotic.com, (9 Δεκεμβρίου) χωρίς να μπορεί να εξακριβωθεί για το αν πρόκειται για κάποιο πρόσφατο περιστατικό.

πηγή: www.gaystarnews.com

Προσοχή! Οι σκηνές είναι ιδιαίτερα σκληρές και για αυτό η προβολή του πρέπει να γίνεται κατ’ επιλογή.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε, εδώ

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!