Το νέο τρέιλερ του Challengers κάνει τους θαυμαστές να παρακαλούν για μια κουήρ πλοκή

23/02/2024
από
Το δεύτερο τρέιλερ για το καυτό αθλητικό δράμα Challengers του Luca Guadagnino κυκλοφόρησε, και η ΛΟΑΤΚΙ+ πλευρά του X ελπίζει να υπάρξει και λίγο κουήρ δράμα. 

Με πρωταγωνιστές τη Zendaya, τον πρωταγωνιστή του God’s Own Country, Josh O’Connor, και τον Mike Faist, ο οποίος εμφανίστηκε στη θεατρική μεταφορά του Brokeback Mountain, η ατμοσφαιρική ταινία για την «τριάδα του τένις», ακολουθεί την Tashi, της οποίας η καριέρα τερματίστηκε μετά από τραυματισμό, καθώς προπονεί τον σύζυγό της Art να ξεπεράσει το σερί των ηττών του.

Τα πράγματα παίρνουν μια δραματική (και σεξουαλικά φορτισμένη) τροπή όταν ο Art (Faust) καλείται να παίξει με τον πρώην κολλητό του, Patrick (O’Connor), ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο πρώην φίλος της Tashi (Zendaya, πρωταγωνίστρια του Spider-Man).

Το νέο τρέιλερ υπαινίσσεται όλο αυτό το δράμα που θα περίμενε κανείς να δει μετά από μια τέτοια περιγραφή, συμπεριλαμβανομένων μονολόγων και γρήγορων σκηνών με τένις και από τους τρεις ηθοποιούς.

Ωστόσο, τα κουήρ fans έσπευσαν επίσης να εντοπίσουν κάποια ομοερωτικά υπονοούμενα του τρέιλερ – και όχι μόνο την παρατεταμένη οπτική επαφή μεταξύ του Art και του Patrick, ενώ ο τελευταίος τρώει μια μπανάνα, και τις σκηνές στη σάουνα, όλα υπό τη συνοδεία μιας ερμηνείας του «Maneater» της Nelly Furtado.

Υπάρχει επίσης μια στιγμή όπου η Tashi κάθεται ανάμεσα στον Art και τον Patrick σε ένα κρεβάτι και πάει να φιλήσει και τους δύο. Τα αγόρια δεν μοιράζονται το φιλί, αλλά ένα πλάνο της Zendaya την δείχνει να χαμογελάει ενώ κοιτάζει κάτι. 

Εκεί είναι που το X ξέσπασε σε παρακλήσεις που είναι ουσιαστικά εκκλήσεις για το Challengers να περιέχει ένα κουήρ sub-plot.

«Αν φύγω από το σινεμά και τα αγόρια δεν φιληθούν…» έγραψε ένας χρήστης του Χ, ενώ ένας άλλος προχώρησε σε μια πιο έντονη δήλωση: «Θέλουμε και τα αγόρια να *****».

Ένα άλλο επεσήμανε ότι με δεδομένο το ιστορικό του Guadagnino, που περιλαμβάνει το κουήρ Call Me By Your Name και το κανιβαλικό Bones and All, «ένας από αυτούς να γαμιέται με μια μπάλα ρακέτας δεν είναι εντελώς αδύνατο».

Ένα ένα άλλο άτομο έκανε μια προειδοποίηση, γράφοντας: «Αν δεν κάνουν κάτι, θα τους κάνω μήνυση για συναισθηματική βλάβη».
Δες και αυτό!