Ένα μικρό αρτοποιείο στο Τέξας πλημμυρίστηκε με αγάπη και υποστήριξη αφού έλαβε ανταπόκριση για τη δημιουργία μπισκότων στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Το Confections στο Lufkin του Τέξας διευθύνεται από τις αδελφές Dawn και Miranda με τη βοήθεια της αρτοποιού Felicia.

Δημοσίευσαν μια φωτογραφία των όμορφων μπισκότων σε σχήμα καρδιάς στα χρώματα του ουράνιου τόξου για να σηματοδοτήσουν την πρώτη ημέρα του μήνα υπερηφάνειας, με τη λεζάντα: «Λιγότερο μίσος. Σε καλές τιμές για όλα τα φιλικά ΛΟΑΤΚ πρόσωπα! Όλοι οι άνθρωποι που είναι λάτρεις των μπισκότων και της ευτυχίας είναι ευπρόσδεκτοι εδώ.»

Λίγο αργότερα, η Dawn μοιράστηκε μια άλλη ανάρτηση, αναφερόμενη στην εχθρότητα που είχαν βιώσει ως απάντηση στη θέση του για τον μήνα Pride.

Είπε: «Σήμερα ήταν δύσκολο. Πραγματικά σκληρό.»

«Χάσαμε σημαντικό αριθμό οπαδών λόγω του cookie καρδιάς στα χρώματα του ουράνιου τόξου που δημοσιεύσαμε.»

«Λάβαμε ένα πολύ μισητό μήνυμα στην επίσημη σελίδα  μας ακυρώνοντας μια μεγάλη παραγγελία (πέντε δεκάδες) μπισκότα με θέμα το καλοκαίρι για αύριο το πρωί (που μόλις τελειώσαμε να διακοσμούμε) λόγω ενός μπισκότου σε σχήμα καρδιάς και στα χρώματα του Pride.»

Πρόσθεσε ότι η Confections ήταν μια «πολύ μικρή επιχείρηση που αγωνίζεται να παραμείνει ζωντανή και να απλώσει λίγη χαρά μέσω ψημένων προϊόντων.»

Η ανάρτηση του αρτοποιείου σχετικά με το μίσος κατά των ΛΟΑΤ+ ατόμων έχει, μέχρι σήμερα, κοινοποιηθεί περισσότερες από 2.000 φορές και τα σχόλια ήταν γεμάτα αγάπη και υποστήριξη.

Παρόλο που είπαν στα άτομα που ακολουθούν την επιχείρηση ότι θα ήταν επιπλέον μπισκότα προς πώληση την επόμενη μέρα μετά τη μεγάλη ακυρωμένη παραγγελία, οι τρεις γυναίκες δε χρειάστηκαν να ανησυχούν για την «αφθονία» των ψημένων μπισκότων, καθώς η κοινότητά τους έσπευσε για να τις υποστηρίξει .

Άνοιξαν τις πόρτες τους την επόμενη μέρα, η ουρά «έφτανε μέχρι τον γύρω του τετραγώνου» και αναγκάστηκαν να κλείσουν μια ώρα νωρίτερα μετά πλήρες ξεπούλημα.

Η ΛΟΑΤ+ κοινότητα LGBT + και οι σύμμαχοι από όλο τον κόσμο άρχισαν να ρωτούν αν θα μπορούσαν να δωρίσουν χρήματα στο αρτοποιείο και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να ρωτούν για τα νόστιμα μπισκότα Pride.

Αλλά επέμειναν: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά σας έτσι, αλλά αν θέλετε να δωρίσετε σε ένα από τα τοπικά καταφύγια [ζώων], αυτό θα ήταν καταπληκτικό!»

Το αρτοποιείο έχει υποσχεθεί να ξανακάνει “περισσότερα μπισκότα, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς του ουράνιου τόξου που τα ξεκίνησε όλα.”