Δύο Αμερικανοί συνελήφθησαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για τη δολοφονία του λεσβιακού ζευγαριού και των δύο ανήλικων παιδιών τους στο Τρόι της Νέας Υόρκης.

Η Shanta Myers (36 ετών) κι η Brandi Mells (22 ετών) μαζί με τα δύο από τα τρία παιδιά της Myers, Shanise Myers (5 ετών) και Jeremiah ‘JJ’ Myers (11 ετών) βρέθηκαν δεμένοι στο υπόγειο του σπιτιού τους στο Τρόι της Νέας Υόρκης με τους λαιμούς τους κομμένους, 26 Δεκεμβρίου.

Τα τέσσερα σώματα ανακαλύφθηκαν από έναν διαχειριστή ακινήτων, ο οποίος κλήθηκε να ελέγξει την οικογένεια, μιας κι η μητέρα ενός από τα θύματα του είπε, ότι δεν είχε νέα από την κόρη της, ήδη από πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Justin C. Mann (24 ετών) κι ο James W. White (38 ετών) φαίνεται να είναι υπεύθυνοι για το αποτρόπαιο έγκλημα και συνελήφθησαν από την αστυνομία χάρη σε μία κάμερα ασφαλείας. Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι οι δολοφονίες έγιναν στις 21 Δεκεμβρίου.

Shanta Myers, Brandi Mells, Shanise Myers, Jeremiah Myers (Photo: Times Union)

Σύμφωνα με την Times Union, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι και τα τέσσερα θύματα είχαν δεμένα τα χέρια και τους αστραγάλους τους. Τα δύο παιδιά βρέθηκαν μαζί σε γονατιστή στάση σώματος με τα κεφάλια και τα στήθη τους να ακουμπούν σ’ ένα κρεβάτι.

Το σώμα της μίας γυναίκας ήταν πάνω σ’ ένα στρώμα στο πάτωμα και το σώμα της συντρόφου της βρέθηκε κοντά, με το πρόσωπο προς τα κάτω και καλυμμένο μ’ ένα σεντόνι.

Ο Mann κι ο White συνελήφθησαν το Σάββατο κι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο του Τρόι με διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας πρώτου και δεύτερου βαθμού, αλλά κι οι δύο δήλωσαν ότι δεν είναι ένοχοι.

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Τρόι, Tedesco, δήλωσε: “Δε χρειάζεται να σας περιγράψω πόσο καλά αισθανόμαστε, που οι δύο κατηγορούμενοι είναι υπό κράτηση” .

Για την μνήμα των τεσσάρων θυμάτων στο Τρόι, της Νέας Υόρκης, (Photo: Times Union)

Η αστυνομία αποκάλυψε, ότι ένας από τους κατηγορούμενους γνώριζε ένα από τα θύματα, αλλά δεν είχε κίνητρο για τις δολοφονίες. Κι οι δύο άνδρες έχουν επιβαρυμένο ποινικό μητρώο κι ο Mann ειδικά ήταν ήδη υπό περιορισμό.

Ο Tedesco δήλωσε ακόμη: “Η έρευνα συνεχίζεται.

Εν τω μεταξύ, δημιουργήθηκε μια καμπάνια GoFundMe για να δημιουργήσει μια υποτροφία και να παράσχει πόρους για τον Isaiah Smith, τον 16χρονο γιο της Myers.