Η αστυνομία στο Αμριτσάρ της Ινδίας δηλώνει ότι διερευνά την πιθανότητα πληρωμένης δολοφονίας του κουήρ influencer Mad Sandhu, ενώ δύο άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση.
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Αμριτσάρ, Harmanveer Singh Gill, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν τον πιθανό ρόλο μελών εγκληματικών συμμοριών και ότι πρόκειται για περιστατικό δολοφονίας κατόπιν παραγγελίας.
Σύμφωνα με το NDTV, ανέφερε ότι η αστυνομία προσπαθεί να αποδείξει τη σύνδεση των κρατουμένων με το έγκλημα και να εντοπίσει τους κύριους δράστες, καθώς και τον φερόμενο ως εγκέφαλο.
Ο Sandhu, ένας γνωστός influencer και μακιγιέρ από το Παντζάμπ, σκοτώθηκε στο Αμριτσάρ στις 3 Οκτωβρίου, όταν δύο άνδρες πάνω σε μηχανή τον πυροβόλησαν.
Ο Gill ανέφερε ότι οι ερευνητές έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο και ζήτησε υπομονή, προσθέτοντας ότι αναμένεται να προκύψουν περισσότερα στοιχεία εντός 24 ωρών. Η ταυτότητα των ατόμων που ανακρίθηκαν δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.
Ο Gill ανέφερε επίσης ότι δεν έχει διαπιστωθεί καμία «εξτρεμιστική πτυχή», με την έρευνα να επικεντρώνεται σε αυτό το στάδιο στην πιθανότητα εγκληματικής συνωμοσίας στην οποία εμπλέκονται πληρωμένοι δολοφόνοι.
Μια ανάρτηση στο Facebook από τον χρήστη Goldy Dhillon, που δημοσιεύθηκε αμέσως μετά τη δολοφονία, ανέλαβε την ευθύνη για τον θάνατο του Sandhu, αναφέροντας ότι ο μακιγιέρ είχε καταστρέψει το Πaντζάμπ. Ο ισχυρισμός αυτός δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Η αστυνομία είχε προηγουμένως υποδείξει ότι η δολοφονία ενδέχεται να ήταν στοχευμένη, αφού οι αρχικές έρευνες έδειξαν ότι κάποιος παρακολουθούσε το θύμα πριν τον πυροβολισμό.









