Ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios, άφησε να εννοηθεί ότι ετοιμάζονται σούπερ-κουήρ Young Avengers -συμπεριλαμβανομένου του γκέι υπερήρωα Wiccan- στα επερχόμενα projects.

Το μέλος των Young Avengers, Wiccan, εμφανίστηκε στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU), στη φημισμένη μίνι σειρά WandaVision, η οποία αφηγήθηκε την ιστορία της μητέρας του, της Scarlet Witch, δημιουργώντας τη δική της sitcom, ενώ θρηνούσε τον πατέρα του, Vision. Στα κόμικ, ο William “Billy” Kaplan-Altman (όπως ονομάζεται το alter ego του Wiccan) μεγαλώνει για να παντρευτεί τον σύντροφό του Hulking (Theodore “Teddy” Rufus Altman), ένα άλλο μέλος της ίδιας ομάδας.

Η πλήρης ομάδα των Young Avengers είναι γνωστή για την ποικιλομορφία της -το 2014 η σειρά κόμικς Young Avengers κέρδισε ένα βραβείο GLAAD για την ΛΟΑΤ+ εκπροσώπησή της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Entertainment Weekly, ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις ηρωίδες και τους ήρωες, που θα εμφανίζονται στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU) το επόμενο διάστημα. Έδωσε στη δημοσιότητα μια πολύ κεκαλυμμένη, αλλά πειστική απάντηση – φυσικά.

Marvel Studios, Kevin Feige
Ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, in Disney Plus Showcase at Disney’s D23 EXPO 2019 in Anaheim, Calif. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney)

«Ως οπαδός των κόμικς, οτιδήποτε στα κόμικς αποτελεί πάντα έμπνευσή μας, και σημείο καθοδήγησής μας», δήλωσε ο Feige. “Πώς συνδυάζονται αυτά τα πράγματα και σε ποια μορφή, είναι πάντα κάτι που ανατρέπει τις προσδοκίες, είναι πάντα η μισή διασκέδαση, όταν τα συναντάς.»

Υποσχέθηκε ότι το «Phase 4» -το επερχόμενο σόου των σειρών και ταινιών της Marvel που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μεταξύ 2021 και 2023- θα παρουσιάζει “κάθε είδους νέους τύπους χαρακτήρων με τις πιθανότητες να είναι ατελείωτες.» Ο Feige πρόσθεσε ότι «νέες/οι ερμηνεύτριες/ές» και «νέες/οι ηθοποιοί» έρχονται, για να προσθέσουν στο «κομμάτι ενός μεγαλύτερου σύμπαντος».

«Χαίρομαι που είμαι σε θέση να πω, ότι όλες/οι εδώ, σίγουρα ακόμη όσο είμαι εγώ εδώ τώρα, κάνουν καταπληκτική δουλειά, και ανυπομονώ να την παρουσιάσουμε στον κόσμο», δήλωσε ο Feige.

Ένας αριθμός νεαρών εκδικητών έχει ήδη επιβεβαιωθεί για το MCU

Η America Chavez, μία κουήρ έφηβη Λατίνα υπερηρωίδα, με λεσβίες μαμάδες, που μερικές φορές αναφέρεται και ως Miss America, θα εισαχθεί στο MCU, στην επερχόμενη συνέχεια του «Doctor Strange». Την ηρωίδα θα ενσαρκώσει η ηθοποιός Xochitl Gomez.

Ένα άλλο μέλος, η Kate Bishop, που θα ενσαρκώσει η Hailee Steinfield, θα εμφανιστεί στη σειρά της Disney Plus, «Hawkeye».

Τέλος, υπάρχουν ψίθυροι ότι ο υπερήρωας

Eli Bradley θα εμφανιστεί στο «The Falcon and the Winter Soldier».