Ένα ζευγάρι gay μπαμπάδων “χρησιμοποίησε” η εταιρία Campbell για προωθήσει τις νέες σούπες με θέμα την ταινία Star Wars.

Συγκεκριμένα στο διαφημιστικό σποτάκι τους  δύο γονείς –κατά κόσμον Larry Sullivan και David Monahan- κρατώντας ο καθένας ένα κουτάλι με τη σούπα,  να ταΐζουν το γιο τους λέγοντας εναλλάξ στον μικρό «I am your father», τη διάσημη ατάκα του Darth Vader στη γνωστή ταινία.

Και η διαφήμιση καταλήγει: «Soup for real, real life» (Σούπα για αληθινή, αληθινή ζωή).

«Θέλαμε να ξεφύγουμε από αυτό που ανέκαθεν αντιπροσώπευε η Campbell και να περάσουμε ένα πιο φρέσκο μήνυμα προς τα έξω. Θέλουμε ο κόσμος να καταλάβει ποιοι είμαστε αλλά ταυτόχρονα να μας δουν με μια άλλη ματιά» εξηγεί η εταιρία.

https://youtu.be/7rZOMY2sOnE

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!