Σοφία Μουτίδου: «Δέχθηκα επίθεση όταν μίλησα ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία»

21/05/2016

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Μουτίδου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπό της, όταν η ίδια είπε την γνώμη της για την ομοφυλοφιλία.

«Πολλές φορές έχω μιλήσει ανοικτά για την ομοφυλοφιλία. Εμένα όλοι μου οι φίλοι είναι ομοφυλόφιλοι, οι περισσότεροι, δεν έχω κανένα ταμπού, αν είχα παιδί, θα το λάτρευα. Πέσανε να με φάνε. Για το θέμα της ομοφυλοφιλίας πήρα ένα γράμμα από έναν άνθρωπο που μου έλεγε ότι “πρέπει να ντρέπεσαι, θα έπρεπε να μην εμφανίζεσαι στην τηλεόραση που λες τέτοια πράγματα”. Αλλά εμένα αυτή είναι η γνώμη μου».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!