Συρία: Στη δημοσιότητα η τέταρτη εκτέλεση ομοφυλόφιλου άνδρα

01/03/2015

2628691200000578-2972601-image-a-14_1425067300040Ακόμη έναν ομοφυλόφιλο άνδρα εκτέλεσαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που οι τζιχαντιστές δίνουν στην δημοσιότητα εικόνες από τις απάνθρωπες πρακτικές των εκτελέσεων με ρίψη από ταράτσες κτιρίων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η φρικτή εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Ράκα την περασμένη εβδομάδα.

Ο άντρας που έχει κατηγορηθεί για ομοφυλοφιλία οδηγείται στην ταράτσα ενός βομβαρδισμένου κτιρίου. Οι αντάρτες έχουν δεμένα τα μάτια του και τα πόδια του και τον κρατούν στην άκρη της οροφής όσο ένας άντρας με μεγάφωνο απαγγέλλει τις κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες προχώρησε σε πράξεις σοδομισμού και χαρακτηρίζεται “παιδί του Λωτ”.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος πετιέται στο κενό από την οροφή του κτιρίου ενώ το πλήθος ζητωκραυγάζει και παρακολουθεί.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!