Σεξουαλικός προσανατολισμός | Μαθαίνω με το BUD PLUG

25/01/2021
από
BUD PLUG, Σεξουαλικός προσανατολισμός
Σεξουαλικός προσανατολισμός | Μαθαίνω με το BUD PLUG

Τι είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός; Τι σχέση έχει με την έλξη; Άλλο αγάπη και άλλο σεξ; Αυτά και άλλα ερωτήματα κατακλίζουν τους Bud Plug, οι οποίοι προσπαθούν μέσα από το κανάλι τους στο YouTube, να τα απαντήσουν.

Στη νέα αυτή -επιμορφωτική μάλλον- σειρά βίντεο, οι Bud Plug θα καταπιάνονται με έννοιες και ταυτότητες που αφορούν στη ΛΟΑΤΚΙ+ εμπειρία. Με απλό και ευχάριστο τρόπο θα τις εξηγούν δίνοντας ορισμούς, και χρήσιμα παραδείγματα.

Στην περιγραφή του 1ου τους βίντεο, που επικεντρώνεται στον σεξουαλικό προσανατολισμό και τις έννοιες που σχετίζονται με αυτόν, αναφέρουν τα εξής:

“Μέσα από αυτήν τη σειρά βίντεο προσπαθούμε να εξηγήσουμε, όσο πιο απλά μπορούμε, βασικές έννοιες σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό, το βιολογικό φύλο, την ταυτότητα φύλου, και την έκφραση φύλου, όπως επίσης και μερικές βασικές ταυτότητες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Όπως αναφέρουμε και στο βίντεο, η σειρά αυτή έχει πολύ βασικές έννοιες και ορισμούς. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα links που υπάρχουν κάτω από το κάθε βίντεο. Σε αυτό το βίντεο μιλάμε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και διάφορες έννοιες που σχετίζονται με αυτόν, όπως γκέι, λεσβία, μπαϊσέξουαλ, πανσέξουαλ, ασέξουαλ κ.α.” 

🌈 Στηρίξτε τους κουίρ δημιουργούς. Κάντε like, παρακολουθήστε και μοιραστείτε το περιεχόμενό τους 🌈

Κάντε και ένα subscribe καλέ! 👉 https://bit.ly/BUDPLUG

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://facebook.com/budplugvideos/

https://avmag.gr/113480/otan-oi-bud-plug-vgikan-apo-tin-ntoylapa/
Δες και αυτό!