Sex Education: Όλα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν

17/03/2023
από
Sex Education
Sex Education

Η αγαπημένη σειρά του Netflix «Sex Education» πρόκειται να κάνει τη θριαμβευτική της επιστροφή φέτος.

Αναστεναγμός… Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το «Sex Education» προβαλλόταν στις οθόνες μας. Η σειρά έκανε μια μικρή παύση καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, αλλά μην φοβάστε την Gillian Anderson, γιατί θα έχουμε την πολυαναμενόμενη (και τόσο αναγκαία) 4η σεζόν αργότερα φέτος!

Η σειρά ακολουθεί τον Otis Milburn, έναν σεξουαλικά δύστροπο έφηβο και τους φίλους του, καθώς περνούν από διαφορά σκαμπανεβάσματα στο σχολείο τους. Α, και φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη Mizz Jean Milburn, την μερικές φορές αυταρχική, αλλά πάντα εμβληματική σεξοθεραπεύτρια μητέρα του Otis.

Το «Sex Education» έκανε το ντεμπούτο του το 2019 με την αναγνώριση των κριτικών και έκτοτε, η σειρά έχει γίνει πολύ δυναμική. Ας είμαστε αληθινοί, αυτή η σειρά είναι μνημειώδης για τα απίστευτα σημαντικά επεισόδια της που το καθένα αναφέρεται στους θριάμβους, τις δοκιμασίες και τον αγώνα της σεξουαλικής οικειότητας.

Η περίληψη για την τέταρτη σεζόν της σειράς έχει ως εξής: «Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric αντιμετωπίζουν τώρα ένα νέο σύνορο – την πρώτη τους μέρα στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι νευρικός για τη δημιουργία της νέας του κλινικής, ενώ ο Eric προσεύχεται να μην είναι ξανά χαμένοι.

«Αλλά το Cavendish είναι ένα πολιτισμικό σοκ για όλους τους μαθητές του Moordale – νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Υπάρχει καθημερινή γιόγκα στον κοινόχρηστο κήπο, μια δυνατή ατμόσφαιρα βιωσιμότητας και μια ομάδα παιδιών που είναι δημοφιλή επειδή είναι… ευγενικά;»

Το καστ περιλαμβάνει τα εξής ονόματα: Asa Butterfield (Otis Millburn), Gillian Anderson (Jean Millburn), Ncuti Gatwa (Eric Effiong), Emma Mackey (Maeve Wiley), Connor Swindells (Adam Groff), Aimee-Lou Wood (Aimee Gibbs), Kedar Williams-Stirling (Jackson Marchetti), Dua Saleh (Cal Bowman), Mimi Keene (Ruby Matthews), Chineye Ezeudu Viv Odusanya), George Robinson (Isaac Goodwin), Alistair Petrie (Michael Groff) και Samantha Spiro (Maureen Groff)

Θα δούμε επίσης μερικά νέα πρόσωπα όπως:  Marie Reuther, Anthony Lexa, Felix Mufti, Reda Elazouar, Alexandra James, Imani Yashua, Bella Maclean και Thaddea Graham.

Οι εικασίες γύρω από τους ρόλους αυτών των νέων μελών του καστ, και προς ενθουσιασμό των LGBTQ+ θαυμαστών, υπάρχουν  δύο τρανς χαρακτήρες που ονομάζονται Abbi και Kent. Η Abbi είναι «η αρχηγός της ομάδας της και η βασίλισσα μέλισσα του κολεγίου της — κάθε κορίτσι είτε θέλει να είναι σαν αυτήν, είτε να είναι φίλη μαζί της. Είναι ηλιόλουστη, μαγνητική, γενναιόδωρη και πιστή». Εν τω μεταξύ, «Ο Kent είναι τόσο σίγουρος ότι είναι ένα από τα δημοφιλή παιδιά, όσο κι η Abbi, αλλά γνωρίζει τον εαυτό του και αισθάνεται σίγουρος για το τελευταίο του έτος στο κολέγιο».

Σύμφωνα με ορισμένους ντετέκτιβ του Διαδικτύου, η τέταρτη σεζόν μόλις ολοκληρώθηκε τα γυρίσματα και, επειδή η τρίτη σεζόν κυκλοφόρησε στο Netflix τον Σεπτέμβριο του 2021, οι φήμες λένε ότι το S4 θα έχει παρόμοια κυκλοφορία.

Προς το παρόν, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες ενημερώσεις και να ονειρευόμαστε ότι θα δούμε ξανά σύντομα τη βασίλισσα Gillian Anderson.
Δες και αυτό!