Ο Sanjaya Malakar έχει δει μια έκρηξη δημοσιότητας μετά το coming out του ως bisexual και δεν σκοπεύει να την αφήσει να πάει χαμένη.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το TMZ, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι σχεδιάζει να βοηθήσει τη ΛΟΑΤΚΙ+ νεολαία, όπως μπορεί. Πάνω απ’ ‘όλα, θέλει να βοηθήσει τα κουήρ έφηβα άτομα, μέσα από τις καταπιέσεις που αντιμετώπισε ο ίδιος.

Ο Malakar έφτασε στο απόγειο της φήμη του στο American Idol σε ηλικία μόλις δεκαέξι ετών. Κατά την εμφάνισή του στο σόου, γρήγορα δημιουργήθηκαν εικασίες ότι ο τραγουδιστής ήταν ομοφυλόφιλος.

Δημοσιογράφοι φέρεται να του είπαν εκείνη την εποχή να μη συζητήσει τη σεξουαλικότητά του ως απάντηση στις φήμες. Ο διπλασιασμός του βάρους αυτής της πίεσης ήταν το γεγονός ότι δεν ήξερε ακριβώς πώς αυτοπροσδιορίζεται, ακόμη εκείνη τη στιγμή.

Στο podcast του Adam Sank Show δήλωσε: «Όλοι μοιάζουν «Είναι γκέι». Κι εγώ λέω, «Λοιπόν, τώρα πρέπει να πω «Όχι». Γιατί σε αυτό το σημείο, με αναγκάζουν να πάρω μια απόφαση και να ορίσω τον εαυτό μου».

Σήμερα, ο σταρ δηλώνει στο TMZ ότι ελπίζει να βοηθήσει την κουήρ νεολαία με τον τρόπο που χρειαζόταν όταν ήταν σε αυτήν την ηλικία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaya Malakar (@sjmalakar)

Λέει ότι σκοπεύει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις για να συζητήσει την ιστορία του ως κουήρ νέος και να προσφέρει συμβουλές σε νεαρά άτομα για τον δρόμο τους στη ζωή, καθώς και για συμμετοχή σε έρανο υπέρ ΛΟΑΤΚΙ+ σκοπών. Επιπλέον, ελπίζει να συνεργαστεί με νεαρά άτομα προσωπικά σε ένας προς έναν συναντήσεις συμβουλευτικής.

Σαράντα διασημότητες έχουν κάνει coming out το 2022 (μέχρι τώρα)