Σαράντα διασημότητες έχουν κάνει coming out το 2022 (μέχρι τώρα)

06/09/2022
από
Photo: Instagram (@janellemonae/@rebelwilson/@davidbartatraining)

Το 2022 είναι μια σούπερ κουήρ χρονιά μέχρι στιγμής, καθώς πολλές αξιοσημείωτες προσωπικότητες έχουν ήδη αποφασίσει να ζήσουν δημόσια τις αλήθειες τους στον κόσμο και μας αρέσει πολύ να το βλέπουμε.

Εδώ είναι όλες οι διασημότητες που ζουν ανοιχτά ως μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας το 2022 (μέχρι στιγμής τουλάχιστον).

Ava Phillippe

Η κόρη των ηθοποιών Reese Witherspoon και Ryan Phillippe. Την ελκύει το άτομο, ανεξάρτητα από το φύλο του, της αρέσουν εξίσου και τα αγόρια και τα κορίτσια: “με εκλύουν οι άνθρωποι. Το φύλο ας είναι ό,τι να ναι.”

Photo: Instagram (@avaphillippe)


Maria Thattil

Μοντέλο, content creator, και πρώην Miss Universe της Αυστραλίας. Bisexual. “Μεγαλώνοντας αισθανόμουν λίγο bi-curious. Έβγαινα μόνο με στρέιτ αγόρια, αλλά μεγαλώνοντας ερωτευόμουν τις συμμαθήτριές μου.”

Photo: Instagram (@mariathattil)


Peach PRC

Μουσικός και διάσημη στο TikTok έκανε coming out σε βίντεο με το κομμάτι της “God Is a Freak.” “Μιας και το κομμάτι έχει πάει τόσο καλά, φαντάζομαι ότι είναι μία καλή στιγμή για να σας το πω. Είμαι λεσβία.” 

Photo: Instagram (@peachprc)


Sawyer Fredericks

Μουσικός που έκανε coming out ως bisexual μέσω του Instagram. “Μιας και δεν το έχω πει ποτέ δημόσια με κάποιο post, θα ήθελα να πω ότι είμαι bisexual. […] Πιθανόν να χάσω κάποια άτομα λόγω αυτού του post, αλλα είμαι οκ με αυτό.”

Photo: Instagram (@sawyerfrdrx)


Kat Dubrow

Η 15χρονη Kat, κόρη του Terry Dubrow και της Heather Dubrow, είπε στο περιοδικό People, πως είναι να κάνει coming out στην οικογένειά της ως λεσβία. “Παρεπιπτόντως είμαι λεσβία.”

Photo: Instagram (@heatherdubrow)


Η influencer και μοντέλο του OnlyFans από την Αυστραλία δεν έβαλε μία ταμπέλα, αλλά είπε ότι θα πήγαινε με “όλα τα φύλα”.

Photo: Instagram (@anna_paull)


Jaiden Animations

Η gaming YouTuber έκανε coming out ως aromantic asexual. “Ξαφνικά σκέφτηκα, για περίμενε, δηλαδή οι άνθρωποι έχουν όλα αυτά τα συναισθήματα μεταξύ μας στ’ αλήθεια;”

Photo: Screenshot via YouTube (@jaiden)


Trinity The Tuck

Η φιναλίστ του RuPaul’s Drag Race της 9ης σεζόν και νικήτρια του All Stars 4 έκανε coming out ως transgender και nonbinary στο Instagram. “Ακόμη δεν ξέρω που θα με βγάλει αυτό το ταξίδι, αλλά είμαι trans-NB.”

Photo: Instagram (@trinitythetuck)


Emeli Sandé

Η ερμηνεύτρια του “Next To Me” είπε ότι είναι σε σχέση με μία άλλη γυναίκα. “Δεν είμαι σίγουρη για το πώς αυτοπροσδιορίζομαι. Απλά νιώθω ότι ερωτεύομαι οποιοδήποτε άτομο ερωτεύομαι.”

Photo: Instagram (@emelisande)


Jerrod Carmichael

Ο κωμικός, ηθοποιός και σταρ του The Carmichael Show έκανε coming out ως γκέι. “Και το μυστικό είναι ότι είμαι γκέι.”

Photo: Shutterstock





ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!