Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό GQ, μιλώντας για την πρώτη του ερωτική εμπειρία με άνδρα αλλά και για το πόσο περήφανος νιώθει που είναι gay.

“Η πρώτη μου φορά ήταν με ένα κορίτσι στο Λύκειο. Ακόμα είμαστε φίλοι. Ήταν μάλλον εντάξει, αν σκεφτείς ότι είμαι gay. Δεν ξέρω πόσο το απόλαυσε ή αν το απόλαυσε όσο και εγώ. Η πρώτη μου φορά με άνδρα ήταν όχι νωρίτερα από τα 25 μου χρόνια, αφού έκανα coming out – αρκετά περίεργο. Εννοώ, μπορείς να φανταστείς να βγαίνεις και να πηγαίνεις με έναν τύπο, αφού έχεις αποκαλύψει ότι είσαι gay, μετά από 25 χρόνια; Έίμαι σίγουρος ότι σκεφτόταν. Τι του συμβαίνει; Πιστέυω ότι έχω βελτιωθεί κάπως σε όλα αυτά, ώστε όλες αυτές οι ντροπιαστικές στιγμές να είναι παρελθόν.” 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]ag.gr. Cu!