Γυμναστήριο γνωστών celebrities στη Νέα Υόρκη, προσφέρει τη δυνατότητα εκγύμνασης χωρίς ρούχα, σε τμήματα ανδρών, γυναικών και ανάμεικτα.

Το γυμναστήριο Hanson Fitness της Νέας Υόρκης προσφέρει αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο άσκησης, αλλά για όποιον δεν είναι αρκετά τολμηρός επιτρέπονται και τα nude εσώρουχα.

Στο Hanson Fitness, συχνάζουν διασημότητες, όπως η Rihanna, η Julia Roberts κι ο Tom Cruise.

Η πρώτη γυμνή προσωπική προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου στις 6μμ.

Στη συνέχεια, με βάση το πρόγραμμα, οι γυμνές προπονήσεις θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα: ένα τμήμα ανάμεικτο ανεξαρτήτως φύλου, ένα αποκλειστικά για άνδρες κι ένα μόνο για γυναίκες.

Ο ιδρυτής του Hanson, Hans Hanson, υπεύθυνος γυμναστικής, δήλωσε στην ανακοίνωση:

Αυτή η νέα εξέλιξη φέρνει μαζί της ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων φυσικής κατάστασης και υγείας, επιτρέποντας στα μέλη μας να απολαμβάνουν μια μικρή κολακευτική διασκέδαση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκγύμνασης” .

Το Hanson Fitness αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ότι με το να γυμναζόμαστε γυμνές και γυμνοί καταφέρνουμε να διατηρούμε τη θερμοκρασία του σώματος χαμηλή κι έτσι απελευθερώνονται ενδορφίνες, που είναι οι ορμόνες της ευτυχίας, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η ευαισθησία του σώματος και προσφέρεται απεριόριστη δυνατότητα κινήσεων.

Facebook Event