Τα οπίσθια του Barry Keoghan πρωταγωνιστούν στο νέο τεύχος του Vanity Fair

22/02/2024
από
Δεν φανταζόμασταν ότι μπορούμε να αγαπήσουμε περισσότερο τον Ιρλανδό ηθοποιό Barry Keoghan, μετά την εκπληκτική του ερμηνεία στο Saltburn. Κάναμε όμως λάθος, γιατί μόλις πόζαρε γυμνός για το νέο τεύχος του Vanity Fair, αφιερωμένο στο Χόλιγουντ.

Λίγες μόνο ημέρες αφότου έκανε σε όλους ένα δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη μορφή μερικών πονηρών στιγμιότυπων με εσώρουχα – που τραβήχτηκαν για την προώθηση της ιστοσελίδας γνωριμιών Bumble – ο Keoghan επέστρεψε στο τεύχος 2024 του Vanity Fair για το Χόλιγουντ, φορώντας ακόμη λιγότερα ρούχα από ό,τι στη διαφήμιση του Bumble.

Τώρα έχει μεταμορφωθεί ξανά στον χαρακτήρα του στο Saltburn, βγάζοντας τα πάντα για το εμβληματικό τεύχος «Hollywood» του Vanity Fair, μια ετήσια ειδική έκδοση που παρουσιάζει τα πιο διάσημα και πολυσυζητημένα χολιγουντιανά αστέρια.

Φέτος, στο 30ό ετήσιο τεύχος, ο Keoghan εμφανίζεται μαζί με τους Bradley Cooper, Jenna Ortega, Natalie Portman, Pedro Pascal, Colman Domingo, Jodie Comer, Lily Gladstone, Greta Lee, Charles Melton και Da’Vine Joy Randolph. Είναι όλοι τους πλήρως ντυμένοι, με μια αξιοσημείωτη εξαίρεση.

Ο διάσημος πισινός του Barry Keoghan είναι, για άλλη μια φορά, σε πλήρη επίδειξη.

Ωστόσο, σε αντίθεση με το Saltburn, ο Keoghan καλύπτει την περιοχή των γεννητικών του οργάνων. Πιθανώς τα οπίσθια είναι αποδεκτά στο Vanity Fair, αλλά τα πέη όχι.

Σε περίπτωση που ζείτε κάτω από ένα βράχο εδώ και μήνες και δεν έχετε δει ακόμα το Saltburn, ο Keoghan υποδύεται τον Oliver Quick, έναν φοιτητή της Οξφόρδης που προσκαλείται σε ένα πολυτελές κτήμα ενός συμφοιτητή του. Στην τελευταία σκηνή ο Oliver, χορεύει γυμνός στην έπαυλη με την εμβληματική επιτυχία της Sophie Ellis-Bextor «Murder on the Dancefloor». Και αυτή δεν ήταν καν η πιο εντυπωσιακή σκηνή της ταινίας.

Οι αντιδράσεις για την εμφάνιση του Keoghan στο Vanity Fair, και τα πολύ φανερά οπίσθιά του, ήταν σχεδόν καθολικά θετικές. Ένας χήστης έγραψε στο Instagram: «Ο Barry είπε ας σπάσουμε το διαδίκτυο». Ένας άλλος, πιο διψασμένος, πρόσθεσε: «Αγαπώ έναν γυμνό Ιρλανδό». Ένας άλλος έκανε tag τον Keoghan, γράφοντας: «Yessss @keoghan92, δίνεις στον κόσμο αυτό που θέλει».

Ευχαριστούμε τον Barry και το Vanity Fair για αυτό το εξαιρετικό δώρο που έκανε στον κόσμο.
Δες και αυτό!