Πολυσυντροφικό ζευγάρι από τον Καναδά: “Θέλουμε οπωσδήποτε παιδιά στην οικογένειά μας”

16/10/2015

Ο Άνταμ Γκραντ, ο Σεμπάστιαν Τραν και ο Σέιν Κιούραν μοιράζονται την αγάπη τους στον Καναδά, αφού και oι τρεις τους βρίσκονται σε σχέση.

Την αντισυμβατική οικογένειά τους, ευελπιστούν ότι θα συμπληρώσει η έλευση παιδιών, γι’ αυτό και η αδελφή του Σέιν για γίνει η παρένθετη μητέρα, ενώ η αδελφή του Σεμπ θα δωρίσει τα ωάριά της.

«Θέλουμε οπωσδήποτε παιδιά στην οικογένειά μας. Θα επιθυμούσαμε να τα αποκτήσουμε μέσα από το δικό μας γενετικό υλικό, εφόσον καταστεί εφικτό. Έχουμε ένθερμη υποστήριξη από την οικογένειά μας και τους φίλους μας για να το πετύχουμε», δηλώνει ο Άνταμ.

Ο Σέιν και ο Άνταμ γνωρίστηκαν το 2009 και το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μόλις μέσα σε μισό χρόνο.

Ωστόσο, μετά από το πρώτο έτος του έγγαμου βίου του, συνάντησαν τον Σεμπάστιαν σε ένα κλαμπ, τον Σεπτέμβριο του 2012 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Μάλιστα, για να εντάξουν και τον Σεμπάστιαν στην οικογενειακή τους ζωή, ο Σέιν και ο Άνταμ πήραν διαζύγιο και έδωσαν τους δικούς τους όρκους αγάπης.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!