Παίχτης γνωστής εκπομπής στη Βρετανία: “Είμαι gay και ελεύθερος…”

30/09/2015

O Tamal Ray είναι ένας εκπαιδευόμενος αναισθησιολόγος, ο οποίος μέσα από το βρετανικό σόου “Bake Off” έχει εντυπωσίασει τον κόσμο με τις ικανότητες του στην κουζίνα.

Πρόσφατα ο 28χρονος Tamal βρέθηκε να δίνει συνέντευξη για γνωστό περιοδικό, όπου ρωτήθηκε για το αν έχει αυτή την περίοδο σχέση με κάποια κοπέλα. Τότε εκείνος απάντησε:

Δεν θα είχα με κοπέλα, αλλά με αγόρι! Αλλά είμαι μόνος αυτή την περίοδο, αν και έχω κάποιες προτάσεις στο Twitter…

Μετά από αυτό το Twitter πήρε φωτιά!!!

Στιγμιότυπο 2015-09-30, 1.35.14 μ.μ. Στιγμιότυπο 2015-09-30, 1.35.39 μ.μ.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!