Το Overwatch είναι ένα από τα μεγαλύτερα βιντεοπαιχνίδια στον κόσμο — και μόλις έγινε λίγο πιο συμπεριληπτικό για το Pride.

Το δημοφιλές παιχνίδι της Blizzard Entertainment είναι γνωστό για τον μεγάλο κατάλογο χαρακτήρων που μπορούν να παίξουν και σήμερα, δύο ακόμη από αυτούς έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι μέλη της LGBTQ+ κοινότητας.

Στο story που δημοσιεύτηκε, με τίτλο “As You Are“, ο Baptiste και η Pharah ταξιδεύουν μαζί με τον Cole Cassidy. Όταν ο Baptiste παρατηρεί ότι η Pharah και ο Cassidy είναι κοντά, ρωτάει αν είναι μαζί. Αφού γέλασε, η Pharah απαντά λέγοντας ότι είναι απλώς φίλοι.

«Όχι, σίγουρα όχι», λέει. «Ο Cole και εγώ γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Είναι σαν αδερφός για μένα. Και εκτός αυτού, είμαι λεσβία».

 Στην αρχή, η Pharah ζητά συγγνώμη που απογοήτευσε τον Baptiste , νομίζοντας ότι ζήτησε να μάθει αν ήταν διαθέσιμη. Αλλά μετά, συνειδητοποιεί ότι ρωτούσε για τον Cassidy και όχι για εκείνη.

«Λοιπόν, πρέπει να ομολογήσω ότι έχει μια συγκεκριμένη γοητεία», απαντά ο Baptiste. «Μου αρέσει ένας άνθρωπος που είναι σίγουρος για τον εαυτό του».

Η Phara και ο Baptiste δεν είναι οι πρώτοι χαρακτήρες του Overwatch που επιβεβαιώθηκε ότι είναι κουήρ. Σε ένα κόμικ του 2016, η Tracer, μία από τις κορυφαίες ηρωίδες του παιχνιδιού, επιβεβαιώθηκε ότι είναι λεσβία και λίγα χρόνια αργότερα, ο Soldier 76 είχε μια σύντομη ιστορία που αποκάλυπτε ότι είναι γκέι. Ένας χαρακτήρας που προστέθηκε πρόσφατα, ο Lifeweaver, επιβεβαιώθηκε ότι είναι πανσέξουλ από τον κύριο σχεδιαστή αφηγήσεων Gavin Jurgens-Fyhrie.

Το “As You Are” γράφτηκε από την Jen Stacey και περιλαμβάνει μια όμορφη εικονογράφηση των δύο queer ηρώων από τη Hannah Templer.