Τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, Σέρρες, προβλήθηκαν χθες στο ANT1.

Ένα σίριαλ που μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον -ανοιχτά γκέι – γιο του, προσφέροντας γέλιο και συγκίνηση. Οι Σέρρες είναι μια σειρά που υμνεί την αποδοχή και τη διαφορετικότητα.

Δυστυχώς, η σειρά δεν πρόκειται να συνεχιστεί, αφού ο σταθμός έδωσε το πράσινο φως στην προβολή μόνο των πρώτων δύο επεισοδίων. Για όσα άτομα ενδιαφέρονται να δουν τη συνέχεια, θα πρέπει να εγγραφούν στο συνδρομητικό κανάλι του σταθμού (ANT1+).

Ακόμα και έτσι, όμως, ήταν η πρώτη φορά που μια σειρά με πρωταγωνιστή έναν γκέι χαρακτήρα προβλήθηκε σε primetime ζώνη και χωρίς λογοκρισίες. Και επειδή πολύ συχνά οι συντηρητικοί καναλάρχες ανησυχούν για τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς υποδέχθηκε ο κόσμος τη σειρά.

https://twitter.com/sot_charal/status/1582829220853878785?s=20&t=li2nMv8nexYrzWECdYkb1Q

https://twitter.com/HeiHo79844053/status/1582823842690408448?s=20&t=li2nMv8nexYrzWECdYkb1Q

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!