Ομοφοβική και χονδροφοβική ανάρτηση από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

1364
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προχώρησε σε μια χυδαία ομοφοβική και χονδροφοβική ανάρτηση στο X, στοχεύοντας τον Στέφανο Κασσελάκη, τον σύντροφο του, αλλά και τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αφού παρακολούθησε συναυλία του γνωστού τραγουδιστή, έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του, συνοδευόμενος και από τον σύντροφό του Τάιλερ. Αυτό από μόνο του έγινε θέμα ειδήσεων, αλλά και πολλών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, κάποιοι το πήγαν ένα βήμα (ή πολλά βήματα) παραπέρα εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την ομοφοβία τους. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΕΣΡ για την ομοφοβική ρητορική στα ραδιοτηλεοπτικά αλλά και διαδικτυακά μέσα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, δημοσίευσε την προαναφερθείσα φωτογραφία, συνοδευόμενη από μια αισχρή περιγραφή.

«Έχω την αίσθηση ότι βρέθηκε επιτέλους η παρένθετη μητέρα», έγραψε.

Η απίστευτα ομοφοβική ανάρτηση στοχεύει τρία άτομα τα οποία έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, και μάλλον αυτός είναι και ο λόγος της επίθεσης. Πέρα από αυτό όμως, το tweet είναι εξαιρετικά χονδροφοβικό, και οφείλουμε να το αναδείξουμε ως τέτοιο.