Ομοφοβική διαδήλωση στη Λεμεσό κατά της «Νέας Τάξης Πραγμάτων»

02/07/2024
από
Μαζί με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα ομοφοβικό «Family Pride», όπως το ονομάζουν, το οποίο έχει σκοπό να αντιταχθεί στη «Νέα Τάξη Πραγμάτων».

«Έλα και συ, για να κρατήσουμε ζωντανά, τα ήθη, τα έθιμα, τους θεσμούς και τις αξίες μας», αναφέρει στο κάλεσμα για το «Family Pride» το Κίνημα ΕνΕργώ, το οποίο διοργανώνει και την αντί-ΛΟΑΤΚΙ+ διαδήλωση.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα το Σάββατο  6 Ιουλίου, την ίδια μέρα κατά την οποία θα γίνει και η αντίστοιχη στη Θεσσαλονίκη, της οποίας το σύνθημα είναι το εξής: «όλοι μαζί ενάντια στη woke ατζέντα».

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου, το Κίνημα ΕνΕργώ αναφέρει: «Η Νέα Τάξη Πραγμάτων κτυπάει παλαμάκια σε ένα τσίρκο που οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας αναγκάζουν να υποστούμε, μειώνοντας την αξία της οικογένειας μας».

«Ζούμε σε μια εποχή όπου κατακλυζόμαστε με ψεύτικα πρότυπα μέσα απο όλα τα ΜΜΕ και social media, τα οποία επηρεάζουν αντιλήψεις, σκέψεις και συνήθειες.

«Κάποιοι ηθελημένα αναγκάζουν τα παιδιά μας να μεγαλώνουν έχοντας ασήμαντες προτεραιότητες και ψεύτικες ανάγκες», αναφέρεται στη συνέχεια.

Οι λοατκιφοβικές αυτές εκδηλώσεις έρχονται μετά το τέλος του Μήνα Υπερηφάνειας και των Pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα οποία δέχθηκαν σφοδρή κριτική από μέρος της κοινωνίας αλλά και από τα ακροδεξιά κόμματα, που καλούσαν σε αντί-διαδηλώσεις.
Δες και αυτό!