Ομοφοβική επίθεση δέχθηκαν δύο μέλη της Colour Youth, λίγο μετά το τέλος της πορείας του Athens Pride το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η οργάνωση, μια παρέα ατόμων επιτέθηκε με γροθιά χτυπώντας στο χέρι και στο κεφάλι τα δύο μέλη της.

Έχει ήδη γίνει καταγραφή του περιστατικού στο Πες Το Σ’ Εμας και ευτυχώς τα άτομα είναι καλά στην υγεία τους.

Η Colour Youth αναφέρει επίσης ότι έχει πληροφορηθεί και για άλλες επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας (συγκεκριμένα στην Ερμού), όπως και σε σταθμούς του μετρό, σε αντίστοιχες ώρες ενώ καλεί όποιο άτομο έτυχε να παρατηρήσει ή έχει πέσει θύμα αντίστοιχου περιστατικού να επικοινωνήσει, εφόσον επιθυμεί, με το Πες το σ’εμάς για να γίνει σχετική καταγραφή.

Η ομοφοβία και η τρανσφοβία δεν ταιριάζουν σε μια δημοκρατική κοινωνία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!