Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Στη φυλακή και ο έκτος ανήλικος

28/12/2022
από
Ακόμα ένας ανήλικος, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου, πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Πρόκειται για τον έκτο νεαρό από την παρέα των ανηλίκων που μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς, αλλά εμφανίστηκε στις Αρχές αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Ο ανήλικος πήγε το πρωί στο ανακριτικό γραφείο με τους γονείς του και τον συνήγορό του και, μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για την υπόθεση.

Χθες, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022, άλλοι δύο ανήλικοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, κατηγορούμενοι για την υπόθεση, ενώ ακόμα ένας βρίσκεται εκτός φυλακής υπό περιοριστικούς όρους καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη. Επίσης, εξετάζεται και ο ρόλος τεσσάρων κοριτσιών, γύρω στα 15 έτη, που φέρεται να ήταν μπροστά στα βασανιστήρια που υπέστη ο μαθητής.

Οι ανήλικοι που έχουν προφυλακιστεί αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες: συμμορία, ομαδικός βιασμός κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία.

Οι ανήλικοι που συμμετείχαν στα ειδεχθή περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού καθώς όπως φέρεται να υποστηρίζουν ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού: «Όλο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι, άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε».

με πληροφορίες από rosa.gr
Δες και αυτό!