Οι ομοφοβικές αναρτήσεις του Βασίλη Τσιάρτα

253
Ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, που είναι γνωστός για τις κακοποιητικές «απόψεις» του, συνεχίζει να κάνει ομοφοβικές αναρτήσεις στο X.

Ο ίδιος έχει μέχρι και καταδικαστεί για μια τρανσφοβική ανάρτηση, στην οποία είχε εκτοξεύσει απειλές κατά της ζωής της Μαρίνας Γαλανού. Εκείνη την περίοδο στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

Φυσικά, έχει πει κι άλλα πολλά ομοφοβικά και τρανσφοβικά, όπως τότε που συνέδεσε την ομοφυλοφιλία με την «παιδοφιλία».

Από ό,τι φαίνεται δεν έχει πάρει το μάθημά του και συνεχίζει να κάνει τέτοιου είδους αναρτήσεις στο X (πρώην Twitter).

Με αφορμή το σεμινάριο σεξουαλικής αγωγής του «Πολύχρωμου Σχολείου», ο ποδοσφαιριστής κοινοποίησε χθες ομοφοβική ανάρτηση του Δημήτρη Νατσιού, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ.

Μαζί με την ανάρτηση έγραψε: «Ξεκάθαρη η ατζέντα της κυβέρνησης αφήνοντας απροστάτευτα τα ανήλικα παιδιά στις ορέξεις των να μη πω ποιους. Τα δικαιώματα των παιδιών καταπατούνται προκλητικά κ χυδαία με την κατάπτυστη πολιτική της κυβέρνησης. Ανεκδιήγητοι».

Για μια ακόμη φορά έκανε ένα χυδαίο post, στο οποίο υπαινίσσεται ότι αυτό που έχει ήδη ξαναπεί σε συνέντευξή του.

Επίσης χθες, έκανε retweet και μια ανάρτηση του Donald Trump, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να απαγορευτούν οι Pride και BLM (Black Lives Matter) σημαίες από τα σχολεία.

Γενικά, ο λογαριασμός του είναι γεμάτος από ομοτρανσφοβικές, ρατσιστικές και ισλαμοφοβικές αναρτήσεις, δείχνοντας μας ότι παραμένει πιστός στις μισαλλόδοξες απόψεις του.