Πριν από λίγο καιρό ο μποξέρ Yusaf Mack είχε κατηγορήσει την εταιρεία παραγωγής στην ερωτική ταινία που συμμετείχε ότι  τον “νάρκωσε” για να κάνει σεξ με άλλους άνδρες.

Λίγο αργότερα, ανασκεύασε τις δηλώσεις του υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με την συναίνεση του και ότι το έκανε γιατί χρειαζόταν τα χρήματα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι bisexual και για αυτό δεν είχε κανένα πρόβλημα με το γύρισμα.

Τώρα ο Yusaf επιστρέφει, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι bisexual αλλά gay.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι FOX29, δήλωσε:

“Είμαι gay. Προσπάθησα να το κρατήσω μέσα, ξέρεις, είναι αυτό που είναι. Ζω τη ζωή μου. Είμαι gay”.

O Yusaf Mack που είναι πατέρας 10 παιδιών πρόσθεσε ότι “έκανε το βίντεο αλλά ποτέ δεν περίμενε να το δει κάποιος που γνώριζε.”

Μέχρι που το είδαν αρκετοί!

Όταν το είδε η 23χρονη κόρη μου, μου ζήτησε να αυτοκτονήσω. Κάτι που πραγματικά σκέφτηκα να κάνω…”

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!