Ο Πολ Μεσκάλ και ο Μπάρι Κίογκαν ίσως πρωταγωνιστήσουν σε νέες ταινίες για τους Beatles

06/06/2024
από
Ο Σαμ Μέντες πρόκειται να δημιουργήσει μια σειρά από τέσσερις αλληλένδετες βιογραφικές ταινίες για κάθε μέλος των Beatles, που θα κυκλοφορήσουν το 2027. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις ταινίες θα πρωταγωνιστήσουν o Πολ Μέσκαλ και ο Μπάρι Κίογκαν, αλλά και οι Χάρις Ντίκινσον και Τσάρλι Ρόου.

Το InSneider ανέφερε ότι ο Ντίκινσον, πρωταγωνιστής του «Femme» και του «Misfits», θα υποδυθεί τον Τζον Λένον, ο Μεσκάλ του «All of Us Strangers» τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Κίογκαν του «Saltburn» τον Ρίνγκο Σταρ και ο Ρόου του «Rocketman» τον Τζορτζ Χάρισον στις ταινίες για τους Beatles.

Με το all-star καστ να υποδύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, τους Fab Four, οι ταινίες πρόκειται να παρουσιάσουν τις ιστορίες τους από την οπτική γωνία κάθε μέλους του συγκροτήματος.

Ο Μέντες – ίσως πιο γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες «Skyfall» (2012) και «Spectre» (2015) του James Bond – θα σκηνοθετήσει και τις τέσσερις ταινίες, ενώ η Apple Corps και οι Beatles φέρονται να παραχωρούν πλήρη δικαιώματα για την ιστορία της ζωής τους και τη μουσική για το σενάριο.

Ο επικεφαλής της Sony, Τομ Ρόθμαν, είχε ανακοινώσει προηγουμένως τα σχέδια για μια τετραλογία με τον Μέντες να βρίσκεται στη θέση του σκηνοθέτη.

Ο Ρόθμαν δήλωσε στο The Hollywood Reporter για τις ταινίες: «Πρέπει να ταιριάξετε την τόλμη της ιδέας με μια τολμηρή στρατηγική κυκλοφορίας.

«Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο εγχείρημα και δεν μπορείς να το σκεφτείς με παραδοσιακούς όρους».

Οι ταινίες πρόκειται να κυκλοφορήσουν περισσότερα από 50 χρόνια μετά τη διάλυση των διάσημων δημιουργών της επιτυχίας «Here Comes The Sun» και 40 χρόνια μετά τη δολοφονία του Τζον Λένον.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για την επερχόμενη σειρά ταινιών για τους Beatles, αλλά τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το 2025. Το πιο πιθανόν είναι να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2027.




Δες και αυτό!