Ο Γιουσούφ Μακ δήλωνε έξαλλος την προηγούμενη εβδομάδα όταν κυκλοφόρησε online ένα επαγγελματικό βίντεο που τον έδειχνε να κάνει σεξ με δύο άλλους άντρες.

Όπως είπε, είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει σε ερωτική ταινία αλλά όταν έφτασε στην τοποθεσία του γυρίσματος του έδωσαν ένα… μυστηριώδες χάπι και δεν θυμάται τίποτα από τα όσα έγιναν. Θυμάται μόνο να ξυπνάει με 4.000 δολάρια στην τσέπη του. Τόνισε μάλιστα επανειλημμένα ότι του αρέσουν μόνο οι γυναίκες και ότι ακουμπάει άντρες μόνο πάνω στο ρινγκ όταν παλεύει.

Η εταιρεία παραγωγής απείλησε τον 35χρονο μποξέρ με μήνυση και λίγες ημέρες μετά η αλήθεια αποκαλύφθηκε.

Ο Γιουσούφ Μακ σε γραπτή του δήλωση ανασκεύασε, είπε ότι όλα έγιναν με την συναίνεση του και ότι το έκανε γιατί χρειαζόταν τα χρήματα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι bi-sexual και για αυτό δεν είχε κανένα πρόβλημα με το γύρισμα.

«Ήμουν δειλός που δεν το παραδέχθηκα και έκρυψα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!