Καλώς ήρθατε στην Αθήνα: Η ελληνική γκέι πορνοταινία που θα μπορούσε να γίνει διαφημιστικό του ΕΟΤ

09/04/2019

Πρώτα το χρηματοδότησαν και μετά το απαγόρευσαν. Αυτό είναι το τουριστικό σποτ που δεν θέλει να δείτε ο ΕΟΤ. Προσφάτως χακαρισμένο από τα αρχεία του κράτους: σας δίνουμε την Αθήνα όπως σας αξίζει!

Πρόκειται για τη νέα ταινία του Μενέλα Σιαφάκα, η οποία εμπνέεται από τα διαφημιστικά σποτάκια του ΕΟΤ με μια όμως σαφή γκέι πορνό αποτύπωση.

Σύμφωνα με τον κ. Σιαφάκα: “η υπόθεση της ταινίας είναι ένα απαγορευμένο διαφημιστικό σποτ του ΕΟΤ για την Αθήνα, που παρουσιάζει όλα τα καλά της Ελληνικής κουλτούρας, αλλά λόγω του προχωρημένου περιεχομένου ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ. Ένα σποτ που μετά από καιρό βλέπει το φως της δημοσιότητας…”

Ο Μενέλας Σιαφάκας είναι από τα λίγα άτομα που ασχολούνται με το ελληνικό γκέι πορνό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, “η ελληνική γκέι πορνό σκηνή είναι αρκετά φτωχή αλλά γίνονται κάποιες προσπάθειες ως προς το art-porn. Ενώ ξέρουμε ότι η Ελλάδα ως τοποθεσία παίζει σε ξένες παραγωγές εμπορικού και μη πορνό δεν υπάρχουν ελληνικές παραγωγές. Η μόνη σύγχρονη εταιρία παραγωγής εμπορικών πορνό ΣΕΙΡΗΝΑ δεν έβγαλε τελικά γκέι πορνό, αν και από συνέντευξη του Σειρηνάκη υπήρχε μια τέτοια σκέψη”.

“Πρώτη ταινία που να έχει και κάποια δημόσια παρουσία είναι το Καλοκαιρινό Ρομάντσο (2011) του Παναγιώτη Ευαγγελίδη και ακολουθούν το Δίπτυχο και ο Απογευματινός Ύπνος του ιδίου. Έκτοτε έχουν γίνει ταινίες από τον Αντρέα Ιωαννίδη, τον Κωνσταντίνο Μενελάου, την Maria Cyber και από μένα. Επίσης, με την εξέλιξη των social media, στο twitter κυρίως υπάρχουν πολλοί Έλληνες που κάνουν amateur shows ή και ταινιάκια.”

Ο ίδιος μάλιστα συμμετείχε και στο Porn Film Festival στη Βιέννη, μετά από κάλεσμα που δέχθηκε. “Μου ζητήθηκε να κάνω μια παρουσίαση Ελληνικού πορνό και δέχτηκα με μεγάλη χαρά”.

Η ταινία Welcome in Athens θα παρουσιαστεί και στο φετινό Outview Film Festival (14/4, 3μ.μ., Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου)


iNFO

Σκηνοθεσία: Μενέλας Σιαφάκας / Παραγωγή: Ελλάδα, 2018 / Παίζουν: Dr. Alexandros Papadopoulos, Nico Deen, Kangela Tromokratisch, John Strap, Pan Bash, Myron m. Pavenos, Loucas, Costas, Giannis Maskidis

Διαβάστε επίσης

https://avmag.gr/87599/ayti-i-elliniki-gay-art-porn-tainia-tha-synantithei-se-liges-meres-gia-proti-fora-me-to-athinaiko-koino-tis/

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!