Ο Παντελής Τουτουντζής είπε αυτό που πολλά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα έχουμε σκεφτεί με αφορμή τα φιλιά Βανδή – Μπισμπίκη

0
915
Ο Παντελής Τουτουντζής ρωτήθηκε από την εκπομπή του «Χαμογέλα και Πάλι» για τα φιλιά της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. 

Και ναι η κοινωνία μας βρίσκεται σε αυτό το σημείο καμπής, στο οποίο ρωτάμε τον καθένα να σχολιάσει την εκδήλωση αγάπη ενός ζευγαριού. Ευτυχώς που ο Παντελής, ως ένα ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο απάντησε το αυτονόητο και κάτι που – για να είμαι ειλικρινής – έχουμε σκεφτεί αρκετά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

«Να σου πω την άποψή μου. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ό,τι γουστάρει. Δεν ενοχλεί κανένα, μιλάμε για έρωτα και για ένα συναίσθημα που είναι ευχάριστο να αισθάνεσαι, να το νιώθεις και να εκδηλώνεις. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό να αγαπάς και να το δείχνεις.

Μιλάς σε εμένα, έτσι; Σκέψου το λίγο σε ποιον άνθρωπο κάνεις αυτήν την ερώτηση. Σε έναν άνθρωπο, που έπρεπε να παλέψει για να λέει ότι είναι ερωτευμένος» ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής.

Μπράβο του!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!