Παντελής Τουτουντζής: «Εάν πάθει κάτι ένας από τους δύο μπαμπάδες, το παιδί μας θα έχει πρόβλημα»

0
2427
Συνέντευξη στην εκπομπή Super Katerina έδωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο γνωστός make-up artist μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νομοθετικό κενό στην Ελλάδα σχετικά με τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών, τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε και τα οποία τον οδήγησαν στην κατάθλιψη, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες από την περιπέτεια που είχε η Ελένη Φουρέιρα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Αυτή τη στιγμή, αν πάθει κάτι ο ένας από τους δύο, έχουμε πρόβλημα. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε σε συγγενείς και, εάν δεν υπάρχουν συγγενείς, σε ίδρυμα. Αυτό είναι το μελανό μας σημείο και γι’ αυτό παλεύουμε πάρα πολύ» δηλώνει ο Παντελής Τουτουντζής.

Πώς αντιμετωπίζει τα ρατσιστικά μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς στα social media;

«Κάποτε εμείς – που οι άλλοι πιστεύουν ότι είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι – πληγωνόμασταν πάρα πολύ, γιατί το όπιο ενός κενού ανθρώπου είναι το bullying. Ήμασταν πολύ εύκολοι στόχοι. Κάποτε μηνύματα που παίρνω τώρα με έκαναν και έκλαιγα, με έστειλαν μέχρι και στον ψυχολόγο» παραδέχεται ο Παντελής Τουτουντζής.

«Πόνεσα, σκοτείνιασα, έπαθα κατάθλιψη επίσημα. Όμως, μέσα στην κατάθλιψη είπα: συγγνώμη, εγώ θα ζω έτσι, επειδή μπορεί να ξυπνήσει η κυρία Μαρία και να με βρίζει, γιατί απλά η κοινωνία με κάνει εύκολο στόχο; Όχι! Έτσι ξεπέρασα την κατάθλιψη» εξομολογείται στη συνέχεια ο γνωστός make-up artist.